Donanım Arşivi Forum

stereohearts
stereohearts
Arka planda cart curt yok o foruma yazma buna yazma vs. dönmüştür dönmemiştir onu bilemem, tatlı bir dille bu forumda sizin iyi işinize iyi, kötü işinize kötü dedik. Bunu yaptık ki siz kendinizi geliştirin, daha iyi yerlere gelin diye dedik. Amacımız kötü değildi, öyle algıladınız veya kişisel tatmininizi sağlamak için kötüymüş gibi gösterip olmayan iftiralar atarak hıncınızı masum kişileri banlayarak yapıyorsunuz. Zamanında forumda xshat ve bir sürü kişi banlandı, neden? Gruplaşma bahanesi ile. Anlıyorum, bazı şeyler canınızı sıkıyor arka planda ne dönüyor bilmiyoruz ancak sizi seven, sizi sayan, iyi ve kötü yönlerinizi size söylerek siziin kişisel ve kariyer gelişiminize katkısı olan insanları (yanlış anlaşılmasın bu elbette kendi emeğinizle buraya kadar geldiniz, biz çorbaya tuz attık) hor görerek, a beni eleştirdin demek al sana ban boş insan diyerek hiç ama hiç güzel bir izlenim bırakmıyorsunuz. İlk kurulduğunda forumdaki aile ortamı çok güzeldi, sonradan çok bozdun Abdullah bey. Umarım bu hatadan da ders çıkarır ve biraz daha eleştiriye açık olursun, tekrarlıyorum iyi eleştirilere. Zaten yapıcı olmayan eleştiri eleştiri değil, kötülemedir. Kendi kaliteniz düşmesin diye diğer sistemlerinize nazaran bu F/P olmamış diyen insanlara boş yapma vb. derseniz olmaz. İyi günler
Fatih Sultan Terim
Fatih Sultan Terim
forumda ban yiyenler stereohearts ın bu yazdığını okuyabilse şu şekilde gazlayacaklar
stereohearts
stereohearts
Doğru olduğunu düşündüğüm şeyleri belirttim, haklıya haklı haksıza haksız demezsek ve haklıyı savunmazsak ipin ucu kaçar. Ha tabi gidip te hakaret etmek diktatör demek te doğru değil. Herkesin düşünce yapısı bazı şeylere tahammül eşiği vs. farklı. Empati yaparak, genel konularda herkes tarafından evrensel olarak kabul gören etik konularda orta yolu bulmak insani ilişkiler için çok önemli. Bu forumda eksik olan şeyler ise iletişim, anlayış, tahammül ve hoşgörü. En temel iletişim yapıtaşları yerinde olmayınca sinirden, çekememezlikten akl-ı selim kararlar verilmesi de zorlaşıyor. Abdullah beyi de anlıyorum, sen gel onca uğraş sistem topla sponsor ara distribütör ara firma ara satıcak gel birisi ordan desin "çöp". Bunlara zaten denecek bir şey yok bu eleştiri değil bu direkt kötüleme. Ama birisi gelip te diğer sistemlerine göre fp konusunda kötü olmuş derse bu yapıcı bir eleştiridir. Ha bak başka kişilerle, başkalarının yaptığı sistemlerle karşılaştırmak eleştiriye girmez o apayrı bir klasman. Ama sana sen kendini geliştir, bundan daha iyisini yapabilirsin önceden yapıyordun anlamına gelen bir yoruma "boş adam" demek hiç ama hiç yakışmıyor
Kaan ÇABUK
Kaan ÇABUK
Bu arada forumda tek tük yanlış şeyler var fakat bu konu cidden büyük öneme sahip ve forum açıldığından beri sürekli aynı olay yaşanıyor. Bu olaylar yüzünden çoğu önemli, bilgili ve deneyimli üye forumu bıraktı veya banlandı. Buna rağmen hatadan dönülmüyor. Mesela @White Ravens bana zamanında perma ban atmıştı fakat @Mehmet Yılmaz 1 yıla çevirmişti. Neden böyle bir şey yapıldığını o zamanda anlamadım şuan da anlamıyorum. Yönetim olarak ciddi sorunlar var forumda yıllardır. Tabi diğer forumlarda da varmı var fakat donanım arşivinde daha ciddi boyutta bu sorunlar.
Kaan ÇABUK
Kaan ÇABUK
Ha ayrıca şimdi bunları yazdık diye de ban yemeyiz umarım :D

Forum Türkiye'ye döndü iyice.
T
The Last Dragonborn
moderasyon yorumu olmamasına şaşırdım
stereohearts
Geri