Arka planda cart curt yok o foruma yazma buna yazma vs. dönmüştür dönmemiştir onu bilemem, tatlı bir dille bu forumda sizin iyi işinize iyi, kötü işinize kötü dedik. Bunu yaptık ki siz kendinizi geliştirin, daha iyi yerlere gelin diye dedik. Amacımız kötü değildi, öyle algıladınız veya kişisel tatmininizi sağlamak için kötüymüş gibi gösterip olmayan iftiralar atarak hıncınızı masum kişileri banlayarak yapıyorsunuz. Zamanında forumda xshat ve bir sürü kişi banlandı, neden? Gruplaşma bahanesi ile. Anlıyorum, bazı şeyler canınızı sıkıyor arka planda ne dönüyor bilmiyoruz ancak sizi seven, sizi sayan, iyi ve kötü yönlerinizi size söylerek siziin kişisel ve kariyer gelişiminize katkısı olan insanları (yanlış anlaşılmasın bu elbette kendi emeğinizle buraya kadar geldiniz, biz çorbaya tuz attık) hor görerek, a beni eleştirdin demek al sana ban boş insan diyerek hiç ama hiç güzel bir izlenim bırakmıyorsunuz. İlk kurulduğunda forumdaki aile ortamı çok güzeldi, sonradan çok bozdun Abdullah bey. Umarım bu hatadan da ders çıkarır ve biraz daha eleştiriye açık olursun, tekrarlıyorum iyi eleştirilere. Zaten yapıcı olmayan eleştiri eleştiri değil, kötülemedir. Kendi kaliteniz düşmesin diye diğer sistemlerinize nazaran bu F/P olmamış diyen insanlara boş yapma vb. derseniz olmaz. İyi günler