Donanım Arşivi Forum

Futaba Rio
Futaba Rio
Resmiliğe alıştım işte hocam, samimiyet tabii ki olmalı fakat buradaki samimiyet değil. Lay lay lom bildiğin. Herkes başlıklarını ve mesajlarını aşırı ilgisiz bir şekilde yazıyorlar falan, bu samimiyet değil ki.
W
WörWind
Samimiyetten kastım o değil hocam nasıl desem yani kafa dengi biri yok orada. Burda ise var çok fazla anlaştığım kişi. Ben aslında orayı denedim ama yok arkadaş ne yaparsam yapayım alışamadım bilgili daha doğrusu yüksek mesaj sayısına sahip kişiler aşırı egoist. Resmilige gelirsek yani oranın noktalama kuralları aşırı saçma bence çok katı yani burada da çok yumuşak aslında bunun ortası olması gerek. Ama şahsen sırf nokta koymadım diye uyarı yemek yerine burada biraz daha zor anlaşılan bir dille yazılan mesajları tercih ederim.
W
WörWind
Ayrıca moderasyonu aşırı kötü oranın.
Futaba Rio
Futaba Rio
Ama kati kurallar olmazsa ciddiyetsizlik oluyor, sevmiyorum ciddiyetsizligi. Siz buraya alışmışsınız, ben ise oraya. Sizin arkadaşlarınız burada, benim ise orada. Herkes alışkın olduğu forumu kullanmalı, en iyisi.
W
WörWind
Aynen öyle hocam ara sıra giriyorum oraya. Ayrıca siz temelli mi bırakıyorsunuz?
Futaba Rio
Futaba Rio
Bilmiyorum, ara ara uğrar bir kaç mesaj yazar çıkarım belki.
W
WörWind
Anladım hocam ara sıra bende uğrarım tpye. Ama cidden bu forum yavaştan ölmeye başlıyor. Bilgili üye sayısı çok azalmaya başladı. Eskiden çok bilgili insanlar vardı 5 Aralık olayını duymuşsunuzdur belki hepsi ban yedi. Ban yemeyen bilgili insanların çoğu forumu bıraktı ya da aktif değil. Ben de zaten sevdiğim insanlar olduğu için buradayım eğer onlarda bırakırsa tpye geçerim yüksek ihtimal ile. TP ile aramızda 3-4 kat aktif üye farkı var şu anda. Umarım yönetim yeni üyelerin gelmesi adına bir çalışma yapar. Yoksa yavaştan oluyor forum dediğim gibi. Geçenlerde bu ban yiyen kişilerin baninin açılması hakkında bir oylama yapıldı fakat hayır oyu kazandı. Muhtemelen açılmayacak banlari.
Geri