Selamlar. Elden ring benim de ilk souls-like oyunumdu. İlk başta hiçbir şey anlamadım çok karışık geldi. Bu yüzden oynamayı bıraktım 3 ay sonra videolar filan izledim başlangıç videosu vardı youtube da. Ondan sonra her şey zamanla oturmaya başladı.
God of war vs tarzı oyunlar oynamıştım daha önce, onda her şey belli oluyor ne yapacağın vs belli. Gidilecek yer vs yapılacaklar belli. Bu ise gerçekten emek istiyor Alışınca ise o zaman inanılmaz keyif veriyor. Şu an 1136 saat oldu sanırım. Haziranda çıkacak DLC şu an çıksa 5000tl olsa veririm o kadar güzel bence Ama emek vermek gerekiyor. Hayat boyu oynanabilecek bir oyun bence. İnvader olarak başka oyuncuların dünyasını istila vs ediyorum eğlenceli oluyor Bu arada oyunu 15 kez bitirmişimdir. 6 farklı levelde hazır karakterim var. 1 levelde bile oyunun final bosuna geldim.
Hocam rehber olarak hangisini izlediniz, ve bildiğim kadarıyla oyunda çeşitli çarlar ve builtler var. İlk defa oynayacak birine en az şekilde zorlanması için hangisini önerirsiniz?
God of war vs tarzı oyunlar oynamıştım daha önce, onda her şey belli oluyor ne yapacağın vs belli. Gidilecek yer vs yapılacaklar belli. Bu ise gerçekten emek istiyor