Donanım Arşivi Forum

B1L0
B1L0
Tab S serisi gayet okey bu arada, apple fanlarına 60hz lcd ekranlarıyla mutluluklar.
zapkinus
zapkinus
tek mesele panel mi?
B1L0
B1L0
Tablette ilk baktığım şey ekranıdır, diğer özelliklerde de Samsung'un geri kalır bir yanı yok şahsen. Ipad de deneyimledim kısa bir süre Samsung da, ben appleın yüzüne bakmam ama bakana da cahil demem.
KaganKK06
KaganKK06
Şakomi daha iyidir hocam bilo tecrübeli bu anlamda daha sahibinden bile yüklenemiyor öyle tablet mi olur
Emir Aydın
Emir Aydın
ipad yerine samsung tab, huawei matepad falan daha iyi
  • Hahaha
Reaksiyonlar: java
BixiBlake
BixiBlake
ipad eskiden iyidi artık yeni tabletler can yakıyor
B1L0
B1L0
1000007715.jpg

öle mi omus kan
B1L0
B1L0
Apple mı bu istediğimi yüklerim :ROFLMAO::LOL::D;)🤪🙃🙂😇😊☺️😅😁
Mertpk
Mertpk
bilo
B1L0
B1L0
git
java
java
laptop alin
Windows XP Aşığıyım
Windows XP Aşığıyım
M1 ve m2 tarzı silikon işlemcileri çok avantajlı. Şahsen Amerika’dan air m1 ve Apple Pencil 2yi 13k ya mı ne aldım
zapkinus
zapkinus
valla otistik muhendislik bolumleri okuyorsaniz tabi huawei daha iyidir kendi kendinize tablete play store kurmaya calisip training yaparsiniz. ben gunde 1000 sayfa slayt okuyorum dostikolar. panel manel ben bilmem, ac yan yana koy ipad ile samsung tableti. bak ekrana 3 saat. ipad ekrani goz yormuyor ama samsung yoruyor. tab s9 ile ipad 9 kullandim. ipad'e ozel not uygulamalari hicbir platformda veya tablette yok. ama diyorsan ki babacum ama samsung yaa marjinallik yaaa sahibinden aciyorum tabletten yaaaaaaa babacum ya, o zaman bir sey diyemem.
Geri