Donanım Arşivi Forum

M
Mahmut Yılmaz
geçmiş olsun
Furkan Karagülle
Furkan Karagülle
Sağ olasın.
Golf 4 R32
Golf 4 R32
Geçmiş olsun motorun marka model neydi
Furkan Karagülle
Furkan Karagülle
Bajaj Dominar 250. Arkadaşın motosikleti, güvendi emanet etti. Bende RKS Arome 125 var.
BixiBlake
BixiBlake
Ben olsam o kadının arabasının camını aynısı kırardım
Geçmiş olsun
Furkan Karagülle
Furkan Karagülle
İnan ki yapacaktım ama bir faydası yok. En azından kafam dalgın değildi de bana doğru geldiğini gördüm.
Tabii kornaya abanıp tüm tanıdıklarına sövdüm. :D
Yaklaşık 20 bin km yol yaptım motosikletle ve net bir şekilde TR'de motosikleti bir araç olarak görmüyorlar.
Golf 4 R32
Golf 4 R32
Golf 4 R32
Golf 4 R32
Pcx 125 düşündüm ben onu kontrol edemem ağır felan diye düşündüm bu hondaya hafif diyolar
Hondanın devir göstergesi ve abs yok
Rulep
Rulep
Geçmiş olsun
Rulep
Rulep
Bahsettiğiniz özeliklere sahip kızlarla karşılaştım da daha tanışmak nasip olmadı 😔
SadeceBirisi.
SadeceBirisi.
geçmiş olsun
nessie1s
nessie1s
Geçmiş olsun benide bi kadın virajı dönerken eziyordu sinyalin varlığından haberleri yok bunların
Furkan Karagülle
Furkan Karagülle
@Golf 4 R32, RKS RK125-S tercih edebilirsin. Bugün motosiklet tamircisi olan Devran abimin yanına gitmiştim. Orada da bu motora yağ bakımı yapılıyordu, benim de almak istediğim bir motosiklet nihayetinde. Bu motosiklet üzerinde kullanılan blok Suzuki'ye aitmiş. Tahminimce insan gibi kullanıldığında +100.000 km devirir.
Golf 4 R32
Golf 4 R32
Dediğin rks de parça sıkıntısı oluyormuş ve şu videoyu izledim de pek mantıklı gelmedi fiyatı da 74k şu an
Furkan Karagülle
Furkan Karagülle
Fiyatı sarı sitede 0 km olacak şekilde 60.000 TL civarında. Parça sıkıntısı bir nebze var evet ama parça bozacak bir motosiklet değil nihayetinde.
125 cc klasmanında alacağım tek motor RKS RK-125S olur.
200 cc için TVS Apache RTR 200, 250 cc için Bajaj Dominar 250..

Dominar'ın fiyatı 170.000 TL bandında ve bu fiyata otomobil almak daha mantıklı benim gözümde. Yağmur, kar, soğuk, rüzgar, trafik sorunları gibi etkenler olmadığından ötürü daha rahat seyahat edebiliriz. Bu bütçe bandında da Lada Vega 1.5, Renault 9 1.4 orta kasa gibi araçlar alınabilir düzeyde.
Geri