Donanım Arşivi Forum

Emir Aydın
Emir Aydın
Sen nasıl bilgisayar parçası arıyorsun LGA775 için mi yoksa yeni sistem mi toplayacaksın?
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
LGA775 için, yeni sitem toplamaya param yok
Emir Aydın
Emir Aydın
E Mehmet abi sana yazmamış mıydı? Sen istemediydin. :peepo1:
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
anakart bozuktu, cuma günü 350 liraya P5G41T aldım aklıma da Mehmet abinin dediği Q8200 gelmişti yazim dedim ben de ayrıca 1 GB RAM yolladı Allah razı olsun. 150 lira kargoyu duyunca içim yandı biraz dün gece onu düşündüm zaten
Mertpk
Mertpk
krsl cok yoruyon ya
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
Q8200'e seviniyorsam 3. nesil i3 görsem bayılılırım herhalde (de ayrı)
Mantıklı Kanks Aferim
Mertpk
Mertpk
kral
Emir Aydın
Emir Aydın
Boşver kargoyu sen ödemedin sonuçta. :peepo1:
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
ilk defa görüyom ben napim
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
işte sorun da bu. kargoyu benim ödemem lazımdı
Emir Aydın
Emir Aydın
Sen ödedikten sonra ne anlamı kaldı. :peepo1:
Mertpk
Mertpk
Screenshot_2025-03-19-19-47-14-594-edit_com.whatsapp.jpg
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
en azından para 2 kuruşluk güvensiz adamlara değil krala geçmiş olurdu .
Valla büyük ihtimal yarın Q8200 gelicek o zaman kırtasiye ye gider Mehmet abinin fotosunu bastırır kasama yapıştırırım .
hatta aklım da şu instagram da kişiye özel çerçeve yapıyorlar ya giderim aynı şekil fotoyu bastırır duvara asarım
Emir Aydın
Emir Aydın
Bence bundan sonra AM4'e geçmeye çalış o kadar pahalı tutmuyor. Ryzen 3 2200G+bulabileceğin en ucuz A320+8 gb ram alıp en azından kendini güncel bir şeye atmakta fayda var. 2200G'yi zorlarsan 500 TL'ye bulursun. Seni en çok üzecek şey anakart olur çünkü fiyatları sıfıra çok yakın ama yine de zorlarsan 1200-1300 civarına bir şeyler bulunabilir. 8 GB 3000-3200 MHz ramı da 350-400 TL'ye bulabilirsin.
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
2100 liraya i5 4570 ve GTX 770 li DDR3 sistem toplamıştım
kasa yok geri kalan her şey var pazarlık dahil edilse 2100 liraya toplamıştım o nasıldır acaba
Emir Aydın
Emir Aydın
GTX 770'den ötürü elbette daha güçlü olur ancak güncel olmadığı için ben olsam almazdım. 2200G'li bir sistem geliştirmeye çok daha açık olur. Mesela para birikince bir adet daha 8 gb ram alırsın ve çift kanal yaparsın. Bu da 2200G'nin içerisindeki dahili grafik birimini hemen hemen GT1030-GTX 750 Ti seviyesine getirir.
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
haklısın fakat para bulamıyorum işte
aslında şu QNB de 500 lira veriyolar, toplam 5000 lira arkadaş davet edince.
5000'e i3 9100 ile RX 580 8 GB lı bir sistem toplamıştım @Abdullah Hacıgül ün 6000 liralık 2. el sistem videosundan az bişey daha iyi (anakart, SSD, güç kaynağı hariç)
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
Selamun Aleyküm Emir anakartı aldım bidaha bozuldu bb
Emir Aydın
Emir Aydın
Güç kaynağı sebep olmuş olabilir.
Geri