2 yıl önce Mehmet Şimşek maliye bakanı olunca dedim ki "bu adamın politikalarından ekonomiyi güçlendireceğini ve doları düşüreceğini sanıyor ama bu şekil ilerlerse doları düşürmek için faizi arttıracak ve 2025'te doları 40 liraya kadar çıkaracak" dedim, şimdi ise yıl sonu 45'i göreceğimizi söylüyorum. 2024-2025'te neler olacağını hep söyledim ve neredeye hepsi tuttu özellikle de PKK ile barış olacağını söyledim, yaşanıyor gibi bir şey. Çevremdekiler AKP'yi desteklemeyi bıraktı söylediklerimden sonra yani sen düşün. Duysalar ne yazar?
Ya CHP Özgür Özel ile İmamoğlu iyi de Selehattin Demirtaş serbest bırakılsın demeleri zoruma gidiyor. HDP normalde amacı iyi buradan bakınca. Ama içindekilerin hepsi olmasada geneli PKK destekçisi. O yüzden CHP'yi tam olarak desteklemiyorum
O zaman varyantı vardır budur. Evet, 1650 bile zor yeter. Bende AOpen'ın 400W +12V 22A = 264W güç kaynağı var, işime yaramıyor istersen sana göndereyim para istemem. Yanında 120mm fan yollarım çünkü bunun fanı biraz sesli
2 pinlik fan bağlantılı olduğu için lehin ile değişmesi gerek. Az önce arkadaki etiketi çıkarıp yağını temizledim, dikiş makinesi yağı damlatırsam daha az sesli çalışır. PSU benim işime yaramıyor, para etse etse 200 eder; 200 lira 5 dolar etmiyor yani umurumda değil. 204W yeter de sadece boşta yeter. Sınırda çalılıyor yani. 240W verse tam zorlamadan kullanılır. 264W ise buna yeter. Burada sadece ekran kartı güç harcamıyor
Hocam hiç uğraşmayın, elimde q9505li kasanın psusu duruyor.
Gigabyte 460w 12v unu bilmiyorum ama illaki yetecektir.
Müsait olduğumda yer değiştiricem onları.
Dikkat etmem gereken başka bir şey var mı?
Çok eski ise riskli olabilir. Gigabyte'ın PSU'larında patlama haberlerini çok duydum. Benim 2 tane Everest'im vardı, 1'i statik elektrik mi ne veriyordu anakartı felç ediyordu 4-5 saatliğine. Diğeri patladı. Bu çin malı makalar aşırı dandik. Abdullah Hacıgül, Gamepower'ın güç kaynağını inceliyordu; o ara biraz soğudum çünkü Gamepower yasal bomba gibi bir şey. Abdullah abi açıklama yaptı da bu markaları bildiğimiz için bana mantıksız geldi
Akp istifa