Yeter bir sorun olmaz bence , bizim evdekilerin de cihazları 8 gb, yağ gibi akıyor cihazları. Hiç şikayet ettiklerini görmedim. (GM 24 Pro , A34 , A36)
satıcıdan emin misin hocam ? Fiyat biraz hayal gibi geldi İmeiler patlayabiliyor , internette araştırmasını iyi yapman lazım. Ben soğuk bakıyorum yd cihazlara.
Hayırlı olsun hocam güle güle kullan , bir süre kullandıktan sonra bi inceleme beklerim İşlemci performansı nasıl , batarya iyi mi , ısınma var mı. Basit mobil oyunlar da ısınıyor mu ? En önemlisi ekranı değerlendirirsen sevinirim , 1 2 kişi bildirim gelmiyor yazmış , bir süre kullandıktan sonra böyle bir sorun var mı onu da yazarsan sevinirim
Isınma uygulama yedeği buna çekerken oldu. Daha yeni yeni soğudu. Clash of clans denerim oyun.
Ekranı bence mükemmel.
Fiyatına göre çok iyi.
Telefon ince. Ekran gövdesi baya iyi. Yani 18'e daha iyi yok bence.
İslemci 8elite olsaymis 30 bine bile alırdım.
Ben hala bu fiyata nasıl Tr cihazı satıyorlar anlamadım. Yd'si 18 Tr'si 30 falan olsa normal derdim.
Kurulumda ısınır hocam olur o kadar , günlük kullanımda ki durumuna bakmak gerek. Ekran önemli çünkü full içerik tüketiyorum
Pro modeli 32 falandı galiba , 8 gen 3 var içinde. Fiyatı kuvvetle muhtemel pazarlama stratejisidir , Honor pazara yeni yeni girdi , yer edinebilmek için uygun fiyattan satıyorlar telefonları, tanınmaya çalışıyorlar
Yazılımsal veya kamera yönünden bir sorun yaşadın mı ? Arayüz akıcılığı nasıl ? Şebeke yönünde bir sıkıntı çıkardı mı ? Bildirim gelmiyor falan yazan olmuştu denk geldin mi ?
Yazılımsal sorun yaşamadım. Arayüz bence akıcı ama ısınınca çok az kastı. Birde YouTube 4k videolarda kasiyor jsjsjsjsjs.
İşlemci yetmiyor olabilir ama 4k da izleme bu telefonda.
Şebeke full olmasına rağmen annem sesin gelmiyor diyor bazen. 5 cm sağa kaydiriyorum düzeldi diyor.
Bildirim sorunu olmadı.
Ben alacağım diye 19.200 e çıkmış fiyatı Poco x7 pro ve Poco f6 da düşündüm ama bataryaları sıkıntı diyorlar, ağır oyun oynamayacağım için pek alasım gelmedi. Bide şu xiaomi reklam muhabbeti canımı sıkar
600 tl zamdan sıkıntı olmaz ya alırım. İşin özü öneriyor musun telefonu Ağırlıklı olarak içerik tüketmekte ve sosyal medya da kullanıcam, umarım wifi problemi falan yaşatmaz bakalım.