Donanım Arşivi Forum

freygasm
freygasm
Oyy 5dk önce karşıma çıktı gaming gen gezerken :D Teması fena iyi. Tuşların sesini ayarlaman çok kolay, sheinde uyguna switchler satılıyordu yeni hesap açıp almalık. Tuş yakınlığı konusu da çok kolay alışıyorsun 2-3 gününü alır çok iyi fiyata almışsın aula falan alıyorsun bu fiyatlara ho :D
Mertpk
Mertpk
BA YİL DİM
Loky
Loky
@freygasm biraz daha sesli switch linki varsa alabilirim :D
freygasm
freygasm
Yeni hesap açıp eposta doğrula puan vercek. Sonsuz hesap açıp mail doğrulayabiliyorsun. 20tanesi 53 TL'ye geliyordu vergiyle ve alt limit yok. 4-5 kere yapıp 80-100 switch alırsın 250tlye gelir bedava :D Siyah Auladaki switchlerin aynısı hatta bu v4 ışık geçirgenliği çok daha iyi.
Loky
Loky
Yeni temu mu? Siteye bile girmedim daha hiç hayatımda. O kadar hızlı değişiyor ki bu siteler.
Bir ara da banggood vardı.
freygasm
freygasm
Yeni temu evet ama daha az ürünlüsü :D Site bayadır var ama genelde kıyafet vs için kullanıyordu insanlar şimdi kuponlar vs çok iyi olmuş. Alt limit yok, indirimler fena iyi ve vergiyi satın alırken ödediğin için sürpriz de yok. Ben 29unda sipariş verdim 7sinde elimdeydi.
Loky
Loky
@freygasm epomaker'a göre daha geç yazıyor diyordum ve testte kanıtlanmış oldu. Bu neden olur sence?
2 testi de atıyorum. İlki epomaker
(ikisi de kablolu modda)

1757502086190.webp
1757502105819.webp
Emir Aydın
Emir Aydın
Akko 3084B :kizginpeepo:
1757502957502.webp
Loky
Loky
@freygasm dün r6 oynarken fark ettim. Karakter bariz geç hareket ediyor. Ping falandır dedim. Bugünde aynı şey olunca epomakeri takiyim dedim. Bu taktım sorun ortadan kalktı. Emir haricî diğer modlarda yaptı hepsinde hep 30ms çıkıyo. Bende 150msleri görüyor.
Dedim sorun epomaker kablodandir kendi kablosunu direkt kırmızı USB girişine taktım aynı.
65w destekli telefon kablom ile PC ye taktım aynı.
Dedim acaba sorun PC'de dir Legion go'ya taktım yine aynı.
Nerde denesem gecikmeler 130mz civarı. Uygulamasını falan yuklesem düzelir mi ki acaba?
Loky
Loky
Bu arada bendeki 007pc modeli. Yani bt veya 2.4ghz yok. Cream Yellow Manytetik Switchler var. Uygulamadan tetikleri Oyun moduna aldım. Sanki bir tık azaldı. Testte 70-80 arası geliyor gecikme değeri.

1757508528201.webp
freygasm
freygasm
Orj kendi kablosu ile mi bağlı çünkü akkolar kablo seçiyor kendi kablosu olmayınca sapıtıyor
Loky
Loky
Evet şuan kendi kablosu ile bağlı. Şöyle bir test yaptım. Test attığım site tuşu bırakınca ms değeri veriyor. Bende Oyun moduna aldığım için tuşa dokununca algılıyor. Tuşa dokunup çekiyorum. Algılamalar 30'lara düştü. Ama komple yazı yazar gibi bastırıp çekersem 70-100 ms arası.
Tek sorun daha tuşa dokunduğum anda algılıyor.
1757556680854.webp
1757556727678.webp
freygasm
freygasm
Bu site referans olarak alınmamalı çünkü daha çok ne kadar hızlı bastığınızla alakalı speed run gibi hızlı hızlı basmanız gerekiyo keza wooting60he gibi hızlı bir klavyeyle 450ms aldığımı bilirim. Eğer kendi kablosu ile bir gecikme hissetmiyorsanız şuan bir sıkıntı yoktur ama hala bir gecikme hissediyorsanız ayarlarla vs alakalı olabilir.
Loky
Loky
Dün hissediyordum. Ama sanki şuan yok gibi.
freygasm
freygasm
Olursa tekrar etiketle bakalım çünkü gecikme değeri kötü bir ürün değil
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
şunu my little pony mertpk görmesin dedim, görmüş.
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
frey bey, switch mi alsam yoksa 100'lü termal ped mi alsam 33₺'ye?
freygasm
freygasm
@Mantıklı Kanks Aferim o termal padler fena boş hem her ekran kartının termal ped ölçüleri farklı oluyor mesela bende 1mm'den 3e kadar gidiyor hem de w/mk'sı belli değil. Üst üste koyup kullananlar da oluyor ama sağlıklı değil. Switch al geç
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
Geri