Donanım Arşivi Forum

B1L0
B1L0
Fiyatına göre en iyisi bu mu, enes özen baba qcy ht08 öneriyodu aldım geçtim araştırmadım bile
Mertpk
Mertpk
nerden aldin kuponu acil lazim
W
WörWind
@B1L0 hocam bilmiyom ki olmayabilir ama 1350 ye geldi ustune telefon sa samsung uyumlu olur falan diye aldım. Ufak araştırdım bi genelde 1.5 butceye kulak ici kablosuz bunu oneriyorlardi. @Mertpk çark çevirdim verdi kanki aksam 9 da kazı kazan yap trendyolda verir belki veya o kazıkazan konusunu takip et bazen kullanmayanlar atıyor konuya. İşe yarar bişe çkkarsa ilk sana atacam soz
  • Hahaha
Reaksiyonlar: Mertpk
Mertpk
Mertpk
kardeismde ayni kulakligi istiyo tam suan cok sabirsiz acil kupın lazim konuya bakcma simdi
W
WörWind
su an yoktur aksam 9 dan itibaren takip et bide tetsiye soyle trendyol bildirimleri acsin bana sansa bala ustten cark cevir diye bildirim geldi cevirem dedim 300 indirim verdi
  • Hahaha
W
WörWind
o degilde ben foruma cok vakit harciyom can skntisindan instayi dondurdum kolpadan sinav senesi diye onun yerine foruma giriyom @B1L0 bey sureli ban atabilme sansinzi var mi
  • Hahaha
W
WörWind
calismamin gerektigi turkceden belli oluyodur simdi ben ustte can skntisindan mi instayi dondurdum sinav senesi diye mi
B1L0
B1L0
Olmaz metsi de istiyodu ona ayip olur
W
WörWind
tmm🤧
  • Hahaha
W
WörWind
Bu gece hesabin sifreyi rastgele yapip gidiyorum o zaman!!!
Kanye_West
Kanye_West
Hesabı bana ver
W
WörWind
geldigimde titanium olarak alirim ama
Kanye_West
Kanye_West
Mesaj değil reaksiyon kasarım ben
🃏JOKER🃏
🃏JOKER🃏
Huawei freebuds 3 pro daha iyi şarjı baya iyi gidiyor