Donanım Arşivi Forum

W
WörWind
AYT de eyup b ile gidiyorum bu arada fakat bazi seyler temel istedigi icin ornegin ters fonksiyon alma, uslu ifade de islemler falan logaritmada biraz sikinti cikardi bana yine de iyi kotu hallettim diyebilirim logaritmayi. Fakat yine de eyup b ile devam ederim aytde adam cok guzel anlatiyor cidden. Ama dedigim gibi biraz bilen bir ogrenciye anlattigi icin islemleri hizli geciyor ve ben bazen durdurmak zorunda kaliyorum. Belki bunun sebebi zaten TYT de detayli guzelce anlattim hizli hizli gecmem lazimdir. Eger oyleyse tyt icinde eyup b ile baslayabilirim. Bu yoldan gecenlere soruyorum sizce mert hoca mi tercih edeyim eyup b mi tyt icin
BixiBlake
BixiBlake
eyüb b geometri için üst seviye ya
bencce kenan kara ya da mert hoca deneyebilirsin
BixiBlake
BixiBlake
aga temelin yok gibi senin tyt matı mert hocayla hızlıca bi temel atabilirsin
adam çok iyi anlatıyor temeli ve bir sürü örnek çözüyor
W
WörWind
TYT icin mert hoca diyon yani. bu arada kenan karaya sinan kara demisim sdufikjgsaduiporweao
BixiBlake
BixiBlake
bişi olmaz ben de kenan evren demiştim bi ara
BixiBlake
BixiBlake
12. sınıf mısın bide hedefin ne ona göre açık konuşayım
W
WörWind
Eyw adamsin benimde aklimda mert hocayla gitmek vardi tyt icin cunku o kadar garip bi temelim var ki yani sana soyle soyliyim 11 de parabol analitik olsun hani fonksiyonsal seyleri cok iyi yapiyordum baya baya halletmistim ama fonksiyon ne desen bilmiyordum yani fonksiyon 0ken bu saydiklarim 9 falan. Bi mert hoca konu anlatim cekmek lazim o zmaan
BixiBlake
BixiBlake
kanka hedef ne bide ilk yıldan gitmek mümkün mü
W
WörWind
@BixiBlake ya valla hedefim tam anlamiyla yok ama biseyler yapmam lazim yani bilmiyorum. tek bildigim tip okumayacagim
W
WörWind
mumkun hoca boyle konustuguma bakma vasat ogrenci degilim yani fen lisesi oldugu icin iyi kotu bir temel var tyt bi tek kimya biliyorum ona ragmen 70-75 geliyo yani hicbirsey bilmiyormus gibi hissetsemde iyi kotu oluyoda sikinti su neyde eksik oldugunu bilmemekte kotu yani hersey yarim yamalak
BixiBlake
BixiBlake
ailede mühendis varsa mühendis ol ama aile memur değilse mühendis değilse
sağlık düşün bence iş bulma olanağı daha fazla
W
WörWind
@BixiBlake hoca valla haklisin is olanagi acisindan da hani su an bile en nefret ettigim ders biyoloji ben kaldiramam gibi geliyor ama bakacaz bakalim
BixiBlake
BixiBlake
aga sana çok iyi bi tavsiye vereceğim eğer yaparsan kafan rahat etcek
tyt ayt fizik konularını bitir ve 1 tane soru bankası çöz neden mi çünkü fizik aşırı zor gelmiyor konuyu az çok bilsen yapabilirsin
geometri aşırı önemli geometriyi halledemezsen kafanı çok ağrıtır ve sınavda da zor soruyorlar bence en az 6 7 geometrin netin olsun
BixiBlake
BixiBlake
biyoloji kimya halledilir 1 ayda halledilir ama fizik ve geometri muhakkak tüm yıl boyunca çalış
Geri