Donanım Arşivi Forum

Ali Koç
Ali Koç
hacigul en haksizlari acik ara,forum tartisma yeri degilmi zaten? ne diye ban atiyorlarsa adama ne hakla
Edmond_Dantes
Edmond_Dantes
Tartış ama benle değil. Kendi aranızda oynayın işte.
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
F4IRFL4Y
F4IRFL4Y
Aynen Adam Fikrini Söylüyor He De Geç Adam Bunu Diyince Yanlış Bile Olsa Sanki Millet İnanıp Gidecek İ51400F Daha İyi Diyecek Böyle Olaylar Ryzen 5600 - İ3 12400F Zamanındada Vardı O Zaman Ryzen 5600 Eziyordu Hatırladığım Kadarıyla Ama İntel Renderde İyiydi Belki Bundada Öyledir
Ali Koç
Ali Koç
dedigim gibi burasi fikir belirtme yeri ve bu adamda yanlis bisey soylerse olabilir bu adam robot degil sonucta,veya kusursuzda degil hicbirimiz degiliz,ama bunu idrak edememis olsalar gerek
F4IRFL4Y
F4IRFL4Y
Robot Olsa Ban Yer Chatgpt İle Yazı Attım Bana Diyorlar Yapay Zeka İle Cevap Verme Yasak Yani Yapay Zeka Olsa O Bile Ban Yer
Ali Koç
Ali Koç
Yöneticimiz ilah olduğu için kusursuz ve herkesinde kendi gibi olmasını bekliyo doğal olarak 😇✍️🙏
F4IRFL4Y
F4IRFL4Y
Bence Rte Misali Birisi Yönetim Anlayışı Olarak Burasıda Türkiye
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
Allah var mı desek yok dicen rte misali diyor bir de
Ali Koç
Ali Koç
istiklal mahkemeleri kurulmali
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
F4IRFL4Y
F4IRFL4Y
WSDFKOFGAHĞIOPERWAIOHPFWERAIOPHIPOHRAE Ne Akaja Oğlum Dicemde Recep Tayyip Erdoğana Allah Gözüyle Bakanlar Var Ben Ona İnanırımda Diğerine İnanmam Kanks Adam 1000 Odalı Sarayda Hergün A Haberde Görüyorum En Azından Diğerini Hiç Görmedim
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
Kapı koluna tapıyorum ben tövbe ya
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
Tövbe dedim de gerçek aslında
JavaScript:
(!)
B1L0
B1L0
Beyler analiz işini azaltalım
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
JavaScript

(!)
Yunus
Yunus
Mantıklı Kanks Aferim
Mantıklı Kanks Aferim
C130 için öyle yaptım. Donanım Arşivi logosuna bak
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Yunus
Edmond_Dantes
Edmond_Dantes
@Yunus ben sylas koymuştum da ondan diyor. Senin pp nin o olduğunu bilmiyordum değiştik hemen
  • İnanılmaz
Reaksiyonlar: Yunus
Geri