Millet de hala telekoma laf söylesin.
Doğru düzgün iletişim kurmayı bilmeyen insanlar pardon insan demişim teknocahiller gelip forumda olur olmadık şekilde saçma sapan konu açıyor sonra konudan gaz alıp tüm forum "TETENET" diye ciyaklamaya başlıyor.
TT işini iyi yapıyor ama ülkedeki internetin büütün yükü onun üstünde ONT cihazı, altaypı her şeyi o yapıyor. Fiyatı biraz düşük olsa ve şu altyapı sıkınıtlarıyla, ping sorununu biraz halletse iyide.
Bu arada kadın kendi müdürüyle, ilçe ve il müdürlüğüyle konuşmuş 6 ay içerisinde tüm Esenyurt geneline fibernet gelecekmiş öyle söyledi cidden çok ilgilendi benimle bakalım hayırlısı artık.
Mesut Çevik ve sosyal medyadaki tepkiler yüzünden çalışmaya başladılar.
Bana da 1 Mart'tan sonra tekrar bize ulaşın demişlerdi. 1 Mart'ı bekliyorum.
Ama büyük ihtimal bizim buralara fiber getirmezler 130 Destekli hatlar var ama talebe istinaden belki hız limitini 100Mbps yapabilirler bilemeyiz.
Bilmiyorum artık. Bence bizim buraya getirme sebepleri 2020 yazına kadar full bakır kablo ADSL altaypı vardı neredeyse o yüzden önce VDSL döşemeye başladılar şimdi de fiber getiriyorlar ama baktığım kadarıyla fiber sokağın başına kadar getiriliyor.
Doğru düzgün iletişim kurmayı bilmeyen insanlar pardon insan demişim teknocahiller gelip forumda olur olmadık şekilde saçma sapan konu açıyor sonra konudan gaz alıp tüm forum "TETENET" diye ciyaklamaya başlıyor.