Donanım Arşivi Forum

3
34480
Cüsss.
Derek Pappalardo
Derek Pappalardo
Oysa ki çok sarmıştı, daha oynasam 200 saat oynardım. Hadi şu göreve de gideyim sonra kapatıcam diyordum ki, ekranda geri dönüşü olmayan nokta yazıyor ://
mszeyrek
mszeyrek
Geri dönüşü olmayan noktada save alıyorsun sıkıntı olmuyor ki sonrasında hiç yan görev yok değil. Oyunda hatırladığım bir şey ise gurme diye bir skill vardı yiyecek yiyince 20dk etkisi sürüyordu. Böylece savaşlar artık vur kaçtan öte canın azsa sadece kaç/blok a dönüyordu. Doğru anı yakalamak diye bir şey pek yok çünkü doğru an her zaman saldırıdan hemen sonraki an. Mesela düşman tipine göre bir saldırısında saldırmadan hemen önce açık verecek düşmanlar olsaydı o saniye vurup vurmamak arasında giderdin çünkü zamamlayamazsan sen saldırı yiyecektin. Sadece küçük bir örnek o skill olmadan bile fazlaca vur kaç.
Rennes
Rennes
Nasıı ya?
Derek Pappalardo
Derek Pappalardo
@mszeyrek bitireli çok oldu zaten, ordan sonraki görevleri de bitirdiğim halde 36 saat. Biraz dağda at falan sürüp 42 saat yapmayı başardım.
mszeyrek
mszeyrek
At sürme mekaniği hiç iyi olmayan bir oyunda nasıl 4 saat boş at sürdün?
Derek Pappalardo
Derek Pappalardo
@mszeyrek yerden çıkan dokungaçımsılar da dahil tüm yaratıkları öldürerek. Bazı sahire görevlerine geri dönüp farklı yoldan bitirdim falan. Sadece at sürmedim yani.
Rennes
Rennes
Aslında at sürme mekanikleri o kadar kötü değil ama bu oyunu bu kadar kısa sürede nasıl bitirdin ona şaşırdım.
Geri