00x13 isimli üyenin son içerikleri

1. 0

Aula Win68he mi Aula Win 60 He Pro Mu Alınır

https://www.n11.com/urun/aula-win68-he-manyetik-klavye-rapid-trigger-graywood-swtich-8000hz-rgb-tkl-hot-swap-oyuncu-klavyesi-siyah-93251230?magaza=teknostore&renk=siyah&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel...
  2. 0

Aula Win68he mi Aula Win 60 He Pro Mu Alınır

iki klavye arasında kaldım hangisi alınır oyun için
  3. 0

Aula Win 68 He Alınır mı? Sizce

fps oyunları oynuyorum o yüzden bu klavye
  4. 0

Aula Win 68 He Alınır mı? Sizce

https://www.n11.com/urun/aula-win68-he-manyetik-klavye-rapid-trigger-graywood-swtich-8000hz-rgb-tkl-hot-swap-oyuncu-klavyesi-siyah-93251230?magaza=teknostore&renk=siyah&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel bu...
  5. 0

Valorant Ranked Başlamak İsterken Bu Hata Veriyor

oyun içindeki numaradanmı bahsediyorsun
  6. 0

Valorant Ranked Başlamak İsterken Bu Hata Veriyor

rekabete başla butonunun orda bu cıkıyor bu ne demek
  7. 0

İphone 15 pro max 120 hz olmuyor

2. el yd 15 pro max aldım ayarlarda kare hızını sınırla seçeneği aktif değil ama ekran o ayar aktifken de aynı akıcılığı veriyor yani 60 hz de duruyor telefon bu sorun ekranlamı ilgili yoksa cihazda bir sıkıntımı var
  8. 0

Iphone 15 pro max 60 hz de kalıyor

anladım promotion dediğin nedir anlayamadım kare hızını sınırla seçeneğinden bahsediyorsunuz
  9. 0

evet ayar öyle telefoncuya gitsem annlarmı ne oldugunu
  10. 0

yani alırken değişen yok dediler ayarlarda da gözükmüyor nasıl anladıgıma gelirsen arkadaşımdada aynı telefon var ekranın akıcılıgı benimkinden çok farklı duruyor
  11. 0

iphone 15 pro mac aldım ayarlardan erişebilirlik hareket kare hızını sınırla ayarını kapatıyorum ama hala 60 hz veriyor ekran bunun sorunu nedir güç modu da kapalı
  12. 0

Yurt dşı kapalı kutu iphone her yıl yenileiyormu süresi yksa kullanım süresimvar

Yurt dışı kapalı kutu iphone her yıl yenileniyormu süresi yoksa kullanım süresimi var
  13. 0

Discordda hesaba girmek için numara istiyor ama ülke seçilmiyor

amerika yazan yeri silip türkiye yazdım seçenek yoktu o şekidle düzeldi teşekürler
  14. 0

Discordda hesaba girmek için numara istiyor ama ülke seçilmiyor

aynı denedim bir şey değişmedi telefondanda denedim
Geri