01samil isimli üyenin son içerikleri

1. 0

Yardım Hafif bir oyuncu laptopu

Bütçe yaklaşık 50k Bir hanfendi laptop alacak. Oyun oynamayı seviyor ve sıklıkla bilgisayarı yanında taşıyor. Bunun için hem hafif hem yeni nesil oyun oynayabileceği bilgisayar önerir misiniz. 2in1 laptop-tablet tarzı önerilere de açığım.
  2. 0

Yardım Oyun ve fotoğraf için telefon önerisi

Aşağı yukarı 20k bütçe ile oyun telefonu ve biraz da kamerası olan bir telefon almak istiyorum. Bir kaç yıldır Poco X3 pro kullanıyorum oldukça memnundum ancak artık telefonun ömrü bitmek üzere o yüzden yeni telefon almak istiyorum. Poco serisinden devam etmek isterim iyi bir öneriniz varsa da...
  3. 0

Oyun laptopu için soğutucu

Öğrenciyim oyun oynamak için laptop aldım ama yaz mevsimine girdiğimiz için sıcak havayla birlikte laptop daha da ısınıyor. Kaliteli, soğutması güzel bi soğutucu önerir misiniz? Işıklı olması vs önemli değil öncelik kalite ve işlev. Bütçe en fazla bir kaç bin TL.
  4. 0

Oyun için laptop önerisi

30k bütçe ile alınabilecek en iyi oyun için laptop hangisi? Tercihim monster. Yeni nesil oyunları(online/offline) zorlanmadan iyi bir oynanış sağlamasını istiyorum . Monster üzerinden veya daha iyisi varsa başka 30k lık laptop önerilerine açığım.
Geri