Selamlar Grunding Google tv de browserdan film izlerken bir süre sonra filmde 1-2 saniye aralarla takılmalar meydana geliyor ve en son izlenilmeyecek bir görüntü ortaya çıkıyor sayfayı yenilediğimde düzelsede tekrardan aynısı oluyor neden olduğunu anlamadım browser olarak Tv BrowserHere...
Selamlar Razer barracuda x kulaklığım şarj seviyesini düştüğünde 5 10 dk da bir low battery uyarısı veriyor ve bu artık sinirimi bozmaya başladı kendi yazılımı yok , telefon uygulaması var ama uyarıyla ilgili hiçbir şey yazmıyor ben çözemedim peki sizlerin bu konu hakıkında bir bilgisi varmı.
Merhabalar askerlik çağı gelen 2006'lı üniversite öğrencilerinin tecili için üniversitesi Örgün/Açık , Lisans/Ön lisans fark etmeksizin üniversiteden gelecek bilgiler doğrultusunda sistem tarafından otomatik tecil edileceği bilgisi doğru mu? Şubeye gidip soran veya bilgisi olanlar...
Evet daha yeni sitesini kurcalerken görmüştüm ama media marktan almıştım 2 adımlık yer hemen vereyim halletsinler teşekkür ederim tekardan ilginiz için .
Aktif olarak kullandığım gamepad (Xbox 9. nesil) 1 yıl olmadan sol analogu yukarı aşağı çekmeye başladı Fifa Ut oynadığım için maç içinde sinir bozucu bir hal almaya başladı yeni gamepad aramaya başladım sizlerin önerisi varmı ? ve bu gamepadi garantiye gönderdiğim taktirde değişim vs. olurmu...
Ya yemin ediyorum çok saçma önceki yazdıklarımı dün akşama kadar denemiştim şuan tekrar şarja bağladım ve 5 10 dk geçti baktım yeşil ışık geldi direk telefona bağladım dün bluetooth da 30 yazıyordu audio appde 27 yazıyordu inanılır gibi değil ama şuan ikisindede 100 yazıyor saçma bir olay ya
Arkadaşlar kulaklık düşük batarya uyarısı verdikten sonra şarja takım ve 4 saat geçti kırmızı ışık sabit yeşile döndü kulaklığı şarjdan çıkardım ve açtım ama hala düşük batarya diyordu şarja bakmak için uygulamasına girdim şarj hala aynı sorunun ne olduğunu anlamadım ve şarj etmek içinde pc ye...