0_batu_0 isimli üyenin son içerikleri

1. 0

DÜŞÜK FPS ALIYORUM...

hayır daha bir hafta bile olmadı sistemi zaten şu an normal uygulamalar yüklü sadece ayrıca çok anlamıyorum bu bilgisayar işlerinden bilinçsizim yani bir tık o yüzden yapmam gereken bir ayar bir şey var mı bilmiyorum
  2. 0

DÜŞÜK FPS ALIYORUM...

arkadaşlar merhaba geçenlerde Abdullah abinin toplamış olduğu 4060 lı f/p sistemi aldım fakat incelemeyi izlerken valorantta onun yüksek grafik kalitesinde aldığı fps değerlerini ben düşükte bile alamıyorum yapmam gereken herhangi bir ayar bir şey var mı yardımcı olursanız sevinirim (amacım...
  3. 0

AYNI MARKA FARKLI MHZ RAM SIKINTI ÇIKAR MI ?

bendeki ram bu ; https://www.trendyol.com/corsair/cmk8gx4m1d3000c16-vengeance-8gb-3000mhz-ddr4-cl16-siyah-p-3247456?boutiqueId=61&merchantId=511150&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.85.1...
  4. 0

AYNI MARKA FARKLI MHZ RAM SIKINTI ÇIKAR MI ?

bilgisayarımda şu anda corsair marka 8gb 3000 mhz ddr4 cl16 ram var ve bir 8gb daha alıp yükseltmek istiyorum ama elimde olan ram eski olduğu için piyasada aynısından yok olanlarda fahiş fiyatlara satılıyor bu yüzden yanına aynı corsair marka 3200 mhz olan bi ram mi alayım sorun çıkar mı yoksa...
Geri