0Atilla9 isimli üyenin son içerikleri

1. 0

Max 65k Bütçeyle Alınabilecek Laptop Modelleri

Ben hem istediğim zaman yüksek performans vermesini hem de istediğim zaman da serin bir şekilde kullanabilmek istediğim için HX işlemcili laptopları beğendim.
  2. 0

Evet doğru söylüyorsunuz ama bütün HX işlemci bulunan laptoplar çok sıcak çalışacak diye de bir şey yok mesela o yüzden game garaj ve game reader marka laptopları beğendim 1780659869 Ayrıca bu iki laptop markasında da kendi kontrol yazılımları üzerinden watt limiti atanabiliyor.
  3. 0

Evet dediğiniz gibi 2k ekran FHD ekranlardan tabii ki daha iyi eğer bütçem daha fazla olsaydı 5070 olan versiyonları 2k ile mükemmel bir kombinasyon olmuş olurdu. 1780659538 Hem gündelik kullanım için hem fps oyunları hem de arada bir AAA oyunlar için kullanacağım. Sorun çıkartmayacak ve serin...
  4. 0

Peki 8940hx işlemcili game raider mı yoksa game garaj laptopu mu tercih etmeliyim?
  5. 0

Merhaba ben max 65k bandında bir laptop almayı düşünüyorum. Aklımda 4 model var ve sizin de önerdiğiz laptop varsa onları da düşünebilirim. Benim aklımdaki laptopları aşağıya yazacağım. Sizin önerecekleriniz de dahil hangi laptopu almalıyım? Game Garaj Slayer X7T-5060 Intel Core i7 14650HX...
Geri