0muhsinhdhdbb0 isimli üyenin son içerikleri

1. 0muhsinhdhdbb0

Yardım VXE R1 Mouseʻyi Arch linuxta kullanabilir miyim?

ATK nın başka bir faresini aldım. ATK nın Web programı dediğin gibi çalışmıyor ama windowstan ayar yapınca linuxtada o ayarda kullanılabiliniyormuş. Windosta DPI ve makro ayarladım ve linuxta hiçbir sorun çıkmadan ayarlar çalıştı. Sadece bir şeyi değiştirmek istediğimde windowsa geçmek 30...
  2. 0muhsinhdhdbb0

1500-2000 TL f/p mouse önerisi

Bende bu fiyatlarda mouse bakıyordum. Bu mouseyi seçiceğim galiba VXE R1 den daha iyi ve biraz daha paraya kıymak istersen siyahıda var. ürün linki : link
  3. 0muhsinhdhdbb0

Mouseʻda 1000 hz ile 4000 hz ne kadar fark eder?

Bu hz ler arasında ne fark ediyor? imleç daha hızlı hareket ediyor fln mı?
  4. 0muhsinhdhdbb0

Mouseʻda 1000 hz ile 4000 hz ne kadar fark eder?

Mouse bakarken iki ürün arasında kaldım ikinci mouse ile birinci arasında sadece biri 1000 hz 4000 hz. 1000 hz nin diğer tüm özellikleri daha iyi. Bu hz ler ne kadar fark yaratıyor? 1000 hz sizce yeterli mi? Ne gibi bir fark oluyor hzler arasında?
  5. 0muhsinhdhdbb0

Yurt dışından siparişle mouse almak istiyorum. Ne gibi sorunlar olabilir?

O zaman gümrükte kalıcak kesin, Gümrük %50 desek, türkiyede olan bir model almak çok daha mantıklı o zaman. Sırf yanında süpriz kutu var diye tüm bu gümrük işeleri biraz saçmaya kaçar. 1764093807 AKULAŞIM + Nkolay dediğin şeyi nasıl yapıcam?
  6. 0muhsinhdhdbb0

Ben biraz baktığımda 150 euro dan düşük fiyattaki şeyler gümrükte kalmaz yazıyordu bazı yerlerde bu doğrumu?
  7. 0muhsinhdhdbb0

VXE R1 almak istiyordum ama türkiyede hiç stokta olan bir site bulamadım. ATK nın kendi sitesinden mi alsam diye düşündüm. kargo dahil 37.20 dolar diye yazıyor. Üstelik yanında süpriz kutuda var. Özellikle süpriz kutu acaba alsam mı dedirtti. En son maliyeti ne kadar olabilir? Sizce mantıklı mı...
  8. 0muhsinhdhdbb0

Kasa+psu önerisi bütçe max 3.5k

Kasanın görünüşünü fln beğenmezsen, başka kasalarda bak ama bence bu Psuyu kesinlikle al. Bu fiyata düzgün 550 watt bile bulmak zor. Birde kasayla gelen fanların RGB si sabit, rengini fln değiştiremezsin. Bence pek önemli değil ama bazıları istemeyebilir...
  9. 0muhsinhdhdbb0

Kasa+psu önerisi bütçe max 3.5k

Bütçeyi biraz daha arttırıp bu ikisini alabilirsin ; Zoko Melody (Kasa) : Kasa linki Delta Gps-750fb 80+ Platinum (PSU) : Psu linki Toplam 3896 Tl olur eğer kupon vb kullanırsan daha da düşebilir. Kasa benim uzun zamandır kullandığım bir kasa gayet iyidir bu fiyatlarda, Psu ise daha yeni...
  10. 0muhsinhdhdbb0

Oyun için hangi Linux dağıtımı önerirsiniz?

oyun için önerilmesinin sebebi cachyos-gaming-meta gibi meta paketleriyle oyun için gereken herşeyi tek seferde kurmanı sağlayan meta paketlerini olması, Kendi özelleştirdiği proton sürümü olan proton-cachyos ile birçok oyunda windowstan bile yüksek performans sağlaması. Ama bildiğim kadarıyla...
  11. 0muhsinhdhdbb0

🔥İndirim Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum GüÇ Kaynağı 2480TL (fiyat az daha düşmüş %2 kuponla 2430TL)

Tamda 750 wat psu arıyordum. Gerçekten bu psu güvenilir mi? güvenilir diyorsanız direk alıcam gibi.
  12. 0muhsinhdhdbb0

Oyun için hangi Linux dağıtımı önerirsiniz?

Ben Garuda Dr460nized Gaming kullanıyorum ve oyun açısından daha önce beni hiç üzmedi. Yüklemen gereken nerdeyse her şey hazır yüklü geliyor ve gayet estetik gözüküyor. Sadece yükleme boyutu biraz fazla o kadar. Nvidiaiʻda da bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Sistem kurulum ekranında Nvidia...
  13. 0muhsinhdhdbb0

Yardım VXE R1 Mouseʻyi Arch linuxta kullanabilir miyim?

VXE R1 mouseʻyi alıcakken biraz bakınca epeyde (ürünü epeyden almayacagım sadece özellikleri listelediği için oradan bakayım demiştim) işletim sistemleri bölümünde sadece windows vardı. Ben Arch linux kullanıyorum. Fareyi kablosuz kullanırken bir sorun yaşarmıyım yada kablosuz kullanabilir...
  14. 0muhsinhdhdbb0

Tablet İçin Lenovo Lecoo WS210 490 TL Alınır mı?

tabletim için fare ararken bu fareyi buldum. Fare ilgimi çekti ama internette çok fazla değerlendirme bulamadım sizce bu fiyata alınabilir mi? https://www.epey.com/klavye-mouse/lenovo-lecoo-ws210.html
Geri