ATK nın başka bir faresini aldım. ATK nın Web programı dediğin gibi çalışmıyor ama windowstan ayar yapınca linuxtada o ayarda kullanılabiliniyormuş. Windosta DPI ve makro ayarladım ve linuxta hiçbir sorun çıkmadan ayarlar çalıştı. Sadece bir şeyi değiştirmek istediğimde windowsa geçmek 30...
Bende bu fiyatlarda mouse bakıyordum. Bu mouseyi seçiceğim galiba VXE R1 den daha iyi ve biraz daha paraya kıymak istersen siyahıda var.
ürün linki : link
Mouse bakarken iki ürün arasında kaldım ikinci mouse ile birinci arasında sadece biri 1000 hz 4000 hz. 1000 hz nin diğer tüm özellikleri daha iyi. Bu hz ler ne kadar fark yaratıyor? 1000 hz sizce yeterli mi? Ne gibi bir fark oluyor hzler arasında?
O zaman gümrükte kalıcak kesin, Gümrük %50 desek, türkiyede olan bir model almak çok daha mantıklı o zaman. Sırf yanında süpriz kutu var diye tüm bu gümrük işeleri biraz saçmaya kaçar.
1764093807
AKULAŞIM + Nkolay dediğin şeyi nasıl yapıcam?
VXE R1 almak istiyordum ama türkiyede hiç stokta olan bir site bulamadım. ATK nın kendi sitesinden mi alsam diye düşündüm. kargo dahil 37.20 dolar diye yazıyor. Üstelik yanında süpriz kutuda var. Özellikle süpriz kutu acaba alsam mı dedirtti. En son maliyeti ne kadar olabilir? Sizce mantıklı mı...
Kasanın görünüşünü fln beğenmezsen, başka kasalarda bak ama bence bu Psuyu kesinlikle al. Bu fiyata düzgün 550 watt bile bulmak zor. Birde kasayla gelen fanların RGB si sabit, rengini fln değiştiremezsin. Bence pek önemli değil ama bazıları istemeyebilir...
Bütçeyi biraz daha arttırıp bu ikisini alabilirsin ;
Zoko Melody (Kasa) : Kasa linki
Delta Gps-750fb 80+ Platinum (PSU) : Psu linki
Toplam 3896 Tl olur eğer kupon vb kullanırsan daha da düşebilir.
Kasa benim uzun zamandır kullandığım bir kasa gayet iyidir bu fiyatlarda, Psu ise daha yeni...
oyun için önerilmesinin sebebi cachyos-gaming-meta gibi meta paketleriyle oyun için gereken herşeyi tek seferde kurmanı sağlayan meta paketlerini olması, Kendi özelleştirdiği proton sürümü olan proton-cachyos ile birçok oyunda windowstan bile yüksek performans sağlaması. Ama bildiğim kadarıyla...
Ben Garuda Dr460nized Gaming kullanıyorum ve oyun açısından daha önce beni hiç üzmedi. Yüklemen gereken nerdeyse her şey hazır yüklü geliyor ve gayet estetik gözüküyor. Sadece yükleme boyutu biraz fazla o kadar. Nvidiaiʻda da bir sorun yaşayacağını düşünmüyorum. Sistem kurulum ekranında Nvidia...
VXE R1 mouseʻyi alıcakken biraz bakınca epeyde (ürünü epeyden almayacagım sadece özellikleri listelediği için oradan bakayım demiştim) işletim sistemleri bölümünde sadece windows vardı. Ben Arch linux kullanıyorum. Fareyi kablosuz kullanırken bir sorun yaşarmıyım yada kablosuz kullanabilir...
tabletim için fare ararken bu fareyi buldum. Fare ilgimi çekti ama internette çok fazla değerlendirme bulamadım sizce bu fiyata alınabilir mi?
https://www.epey.com/klavye-mouse/lenovo-lecoo-ws210.html