0muhsinhdhdbb0 isimli üyenin son içerikleri

1. 0muhsinhdhdbb0

🔥İndirim Paen Oversize T-Shirt %10 Kod Sepette 328tl + 1500tl Üstü Şapka Hediye

Kargo fiyatınıda ekleyince 438 oldu bende ;(
  2. 0muhsinhdhdbb0

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

Mesala chat gpt için nasıl kullanıcam ben bu parayı
  3. 0muhsinhdhdbb0

$125+ Ücretsiz Apı Kredisi Claude / Chatgpt (Eski Github Hesabı Şartı)

3 tane github hesabımlada bunu yapabilir miyim?
  4. 0muhsinhdhdbb0

Bilgisayarım Açılıyor ama Monitorde Sinyal Yok

Tüm girişleri kontrol ettim, herşeyi tekrar takıp çıkardım, bilgisayarı fişten çekip 30 saniye bekledim, farklı kablo ile ekrankartını monitore bağladım ama hiçbirşey değişmiyor
  5. 0muhsinhdhdbb0

Bilgisayarım Açılıyor ama Monitorde Sinyal Yok

Bilgisayarımın ram, işlemci ve ekrankartını çıkarıp geri taktım. Şimdi açma tuşuna basınca monitorde sadece sinyal yok yazısı çıkıyor ancak bilgisayarın tüm ışıkları yanıyor
  6. 0muhsinhdhdbb0

Yardım VXE R1 Mouseʻyi Arch linuxta kullanabilir miyim?

ATK nın başka bir faresini aldım. ATK nın Web programı dediğin gibi çalışmıyor ama windowstan ayar yapınca linuxtada o ayarda kullanılabiliniyormuş. Windosta DPI ve makro ayarladım ve linuxta hiçbir sorun çıkmadan ayarlar çalıştı. Sadece bir şeyi değiştirmek istediğimde windowsa geçmek 30...
  7. 0muhsinhdhdbb0

1500-2000 TL f/p mouse önerisi

Bende bu fiyatlarda mouse bakıyordum. Bu mouseyi seçiceğim galiba VXE R1 den daha iyi ve biraz daha paraya kıymak istersen siyahıda var. ürün linki : link
  8. 0muhsinhdhdbb0

Mouseʻda 1000 hz ile 4000 hz ne kadar fark eder?

Bu hz ler arasında ne fark ediyor? imleç daha hızlı hareket ediyor fln mı?
  9. 0muhsinhdhdbb0

Mouseʻda 1000 hz ile 4000 hz ne kadar fark eder?

Mouse bakarken iki ürün arasında kaldım ikinci mouse ile birinci arasında sadece biri 1000 hz 4000 hz. 1000 hz nin diğer tüm özellikleri daha iyi. Bu hz ler ne kadar fark yaratıyor? 1000 hz sizce yeterli mi? Ne gibi bir fark oluyor hzler arasında?
  10. 0muhsinhdhdbb0

Yurt dışından siparişle mouse almak istiyorum. Ne gibi sorunlar olabilir?

O zaman gümrükte kalıcak kesin, Gümrük %50 desek, türkiyede olan bir model almak çok daha mantıklı o zaman. Sırf yanında süpriz kutu var diye tüm bu gümrük işeleri biraz saçmaya kaçar. 1764093807 AKULAŞIM + Nkolay dediğin şeyi nasıl yapıcam?
  11. 0muhsinhdhdbb0

Yurt dışından siparişle mouse almak istiyorum. Ne gibi sorunlar olabilir?

Ben biraz baktığımda 150 euro dan düşük fiyattaki şeyler gümrükte kalmaz yazıyordu bazı yerlerde bu doğrumu?
Geri