Tüm girişleri kontrol ettim, herşeyi tekrar takıp çıkardım, bilgisayarı fişten çekip 30 saniye bekledim, farklı kablo ile ekrankartını monitore bağladım ama hiçbirşey değişmiyor
Bilgisayarımın ram, işlemci ve ekrankartını çıkarıp geri taktım. Şimdi açma tuşuna basınca monitorde sadece sinyal yok yazısı çıkıyor ancak bilgisayarın tüm ışıkları yanıyor
ATK nın başka bir faresini aldım. ATK nın Web programı dediğin gibi çalışmıyor ama windowstan ayar yapınca linuxtada o ayarda kullanılabiliniyormuş. Windosta DPI ve makro ayarladım ve linuxta hiçbir sorun çıkmadan ayarlar çalıştı. Sadece bir şeyi değiştirmek istediğimde windowsa geçmek 30...
Bende bu fiyatlarda mouse bakıyordum. Bu mouseyi seçiceğim galiba VXE R1 den daha iyi ve biraz daha paraya kıymak istersen siyahıda var.
ürün linki : link
Mouse bakarken iki ürün arasında kaldım ikinci mouse ile birinci arasında sadece biri 1000 hz 4000 hz. 1000 hz nin diğer tüm özellikleri daha iyi. Bu hz ler ne kadar fark yaratıyor? 1000 hz sizce yeterli mi? Ne gibi bir fark oluyor hzler arasında?
O zaman gümrükte kalıcak kesin, Gümrük %50 desek, türkiyede olan bir model almak çok daha mantıklı o zaman. Sırf yanında süpriz kutu var diye tüm bu gümrük işeleri biraz saçmaya kaçar.
1764093807
AKULAŞIM + Nkolay dediğin şeyi nasıl yapıcam?