Dostlar sorunu çözdüm ekran kartı braketi 3.fanın köşesine değiyormuş o da fanın tam dönmesini engelliyor. Bu durumda da 1 ve 2.fanı fulle çekiyormuş teşekkür ederim yine de sağolun.
Anakart msi x870e hocam. Bütün flashla birlikte indirilenleri sildim yok olmadı. Bios güncel bu arafa
1767363600
Ben de anlamadım hocam 40 derecede fanı %70den aşağı açmıyor ilk başta sıvı aoğutmadan geliyor sandım bir baktım ekran kartı üflüyor😂
Nurullah hocam yani alt taba atınca bile düzeliyor demek istedim. Sıcaklıkı değeri 50yi geçmiyor ama pubg cs lobisinde bile %100 çalışıyor. Ya bir ayarı var kapatmak için ya da kart problemli onu anlayamadım daha önceki zotac 4070 superde böyle bir aıkıntı olmamıştı
Dostlar iyi günler. Yeni aldığım zotac rtx 5070 anlamadığım bir şekilde sadece oyunlarda fanları fullde çalıştırıyor. Oyundan çıkmadan sadece alt taba atsam bile fanlar normal haline geliyor. Afterburnerden ve firestormdan ayrı ayrı curve ayarı yapsam da olmuyor. Araştırdım ama bulamadım. Bilen...
Hiç yok ahmet hocam .Eski kasaya koyayım dedim ya kasanın üst kısmına yeni delik açacağım fanları vidalamak için ya da kullanılabiliyorsa 8 pin kullanacağım ya da kasanın üstünü yamultacağım😂
İyi akşamlar forumdaşlarım. 7800x3d ve x870 tomahawk anakartım var. Kasaya montaj yaprığımda cpu kablosunun çentiği soğutma radyatorun dolayı sığmıyor. Bu işlemci için sadece 8 pini takmam ywterli olur mu yoksa başka bir hal çaresine mi bakmam lazım şimdiden teşekkür ederim
Dostlarım teşekkür ederim cevaplarınız için. X670e mi yoksa 2-3 bin fazla verip x870e mi almak mantıklı. Belki 1 sene kullanıp satma gibi bir ihtimalim var. Satarken de rahat olsun diye tomahawk almak istedim. Doğru mu düşünüyorum sizce. X870e tomahaek için 15 iyi bir fiyat mı? X670e de denk...
Dostlarım iyi günler.
7800x3d işlemcim var. Anakartta bir karar kılamafım uzun zamandır. B850 bakıyordum ama fitatları yüksek. Bu anakart nasıldır(fiyat olarak) 9 taksit olması da cezbediyor. Şimdiden teşekkürler.
https://app.hb.biz/3of6Q3c8iZLh
https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5070-gaming-solid-oc-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti.html Dostlarım hem 3 fanlı hem de daha sonra(3-5ay sonra) satışı rahat olsun diye almıştım. 28kya aldım. İyi midir sizce değiştireyim mi yoksa? Şimdiden teşekkür ederim