Biraz internette de araştırdım. laptop sadece günlük kullanım için kullanılacak basit işler için yani. casper nirvana x600 amd olan versiyonunu düsünüyorum suan ama kararsız kaldım buraya sormak istedim sizin bildiğin bu fiyat bandında 25in üstüne de çıkmadan x600 den daha iyi olacak şekilde bir...
Arka Plan Akıllı Aktarım Hizmeti hizmeti, hizmete özgü şu hata ile sona erdi:
%%2388525606
BITS hizmeti başlatılamadı Hata: 0x8E5E0226.
{4991D34B-80A1-4291-83B6-3328366B9097} sunucusu belirtilen zaman aşımı süresi içinde DCOM'a kayıt yaptıramadı.
Ryzen 5 5600
Rx 6600
2x8 gb ram
500gb samsung 970 evo ssd
rush 700 watt 80+ bronze psu
1751116146
bu arada şimdi farkettim. sorun geçtikten sonra ekran kartı testlerini yapmışım occt den. tekrar pc yi yeniden başlatınca tekrar donmaya başlayınca yaptım 3d adaptive testini. crash verdi
3-4 gün önce bilgisayar kendi kendine kapanıyordu oyun oynarken. şuan kapanma yok ama valorant oynarken birden fps drop yemeye başlıyorum fps bi 1 oluor bi 500 oluyor. aynı zamanda valo kapalıyken imleç donması yaşıyorum. direkt pc donuyor. gittim ekran kartını-ramleri çıkardım sildim geri...
Lütfen yardım edin.Arkadaşımla sadece ranch oynamak istemiştim. Gt730 ekran kartına sahip, oynadığımız farklı oyunlarda var ve hiç bi sorun yok. ranch aldık gireriz dedik driver hatası veriyor. tamam driver güncelleriz dedik baktık nvidianın sitesinde en güncel 475.14 sürümü vardı indirmeye...
Eski bir google hesabıma girmem lazım ama şifresini hatırlamıyorum şifremi unuttum dediğimde telefona kod attimmi bro dio okay lan at diyom kod atio giriom kodu sonra bide o kurtarmaya çalıştığım gmaile link attığını o linke basarak şifremi değiştirebileceğimi / direkt giriş yapabileceğimi...