6 aydır Asus prime 16 gb modelini kullanıyorum. 6500xt den buna geçmek çok iyi hissettirir. Ben rx 580'den geçtim. Çok premium bir his cidden. Drop, sürücü hatası, yanlış bildirim, ekran kararması vb hiç bir hata yaşamadım. 1080p oynuyorsan düşünme bile.
Ben ikisini de tecrübe ettim. 2. el alınanlar banko bozuluyor. Anca böyle kfgli 2 aylık ürünler bozulmuyor. Sıfır topladığım pc ise 2 senedir en ufak bir fire vermedi. Tamirle hiç uğraşmadım, ayrıca "parçalara bir şey olur mu ? " stresine hiç girmedim. Kafam çok rahattı.
Sözün özü sıfır ve...
Ya ne 20 lirayla uğraşıcan. Defender ile antivirüsleri kapat(crackli oyunlar için mecbur) https://uindex.org/ buradan torrent olarak yapıştır. Stalker 2 son sürüm var. 15 senedir bir kere virüs yemedim.
Edit : Torrent aracı olarak qBittorrent kullanıcaksın. Açık kaynaklı bir uygulamadır...
Hocam kendin kullanmayacağın sistemi, yeni sistem dizecek adama önermek bence yanlış bir tutum.Benim maddi durumum ne kadar kötü olursa olsun o psu ları almam yani o açıdan diyorum. O psu'lar technopatta ellerinde patlamış hep. Orta kalite bilindik marka alsın kafası rahat etsin.(Fsp-Msi...
Trendyol ve Hepsiburada 9 taksit diye cazip geliyor ama farkındaysanız anakart model,-ram modeli ve frekansı-ssd modeli ve okuma yazma hızı hiç paylaşmazlar. Neden dersen markaları Dragos-Biostar-Hiksemi gibi adı sanı duyulmamış çakma çin markalarından oluşuyor. Asla bu siteleri tavsiye...
Bence youtube'dan hiç bakma. Bir sahne var ki, oynarken baya yükseldim. O sahneye kadar devam et. Sonra zaten mecbur bitirirsin. Sahne derken neyi kastettiğimi oynarken anlayacaksın merak etme
[H4 id='USER152464captandustyUSER']#captandusty[/H4]
Bu resimde 6700xt nitro minimum 44 oyunlarda 70. Pulse modeli de hemen hemen buna yakın. Ben 2 sene Pulse modeli kullandım çok memmundum. İlk seneden sonra 5 derece arttı.2. sene hiç artmadı öyle 75 civarı kaldı. Bence 75 bu kartlar için...
Ekran kartının sıcaklığı ARTMIYORSA ddr5 geçmeni tavsiye ediyorum.Furmark 75 ve üzeri gelince elden çıkarmak zor oluyor çünkü. Amd , FSR REDSTONE ile Ai framegen getirecek. Muhtemelen 7800xt ye daha da yaklaşır performansı.Bu fiyata geçilebilir aslında(an itibariyle 17.200'e düştü) Bir de...