0zeze isimli üyenin son etkinliği

• 0
    0zeze, PC Yükseltme Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    düşük bütçe ise işlemci yükseltilmeli eğer bütçe koyabiliyorsanızda ddr5 ve işlemci
  • 0
    0zeze, Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    30 35k fiyat bandında oyun oynayacak ve yayın açıcak biri için önerebileceğin ekran kartı nedir 4060ti var kafamda normalda 7700xt nin daha iyi olduğunu...
  • 0
    0zeze, 30-35k hazır sistem tavsiyesi arıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    sistem fiyatları her gün değişiyor min ekran kartı 7700xt almaya bakın derim 3 gün önce 36k fiyatlarına vardı şimdi 40k küsürlere çıkmış diyeceğim o ki...
  • 0
    0zeze, Bu sistemi alsam her oyunu oynar mıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    o 2k monitör olayını bilmiyorum, ama darboğaz yapacağını düşünüyorum ve artı olarak bu sistemde tek para edicek şey ekran kartı ,anakart ramlar vs düşük...
  • 0
    0zeze, Bu sistemi alsam her oyunu oynar mıyım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    işlemci yükseltilmeli darboğaz yapar
  • 0
    0zeze, Bütçenizi Söyleyin Sistem önereyim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    25-35 k Oyun amaçlı
  • 0
    0zeze, Yardım RX 7700 XT mi RTX 4060 Ti mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    sadece oyun oynama bakımından düşünürsek 7700 daha güçlü ama yayın vs açılıcaksa nvdia tabii ki
  • 0
    0zeze, 110x50 lik masaya kaça kaçlık pad önerirsiniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    bilmiyorum sana uyarmı ama masan küçükmüş anladım kadarıyla rahatlıkta istiyorsun klassegear 90x40 mouspad alıp bir de monitör standı alabilirsin öneri sadece
  • 0
    0zeze, 1000TL BANDINDA MOUSE ÖNERİSİ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    o fiyat bandına göre iyi mouse bu arada bir yayıncı kullanıyordu iyi alınır demişti
  • 0
    0zeze, Pc değişmek mantıklı mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
    ben sadece oyun yönünden biraz yardımcı olabilirim senin gibi düşünen arkadaşlardan görüş alman daha iyi olur benden bu kadar
  • 0
    laptop almakta kararlı mısın. 17k vermek yerine kendi sistemine 2. el ekran kartı ve işlemci almak çok daha mantıklı geliyor bana
  • 0
    benim sisitemimle aynı sisteme sahipsin attın sisteme bakıcak olursak laptop piyasasını bilmiyorum ama 20k fiyata 3050 ekran kartlı bir sistem çok kötü...
  • 0
    önerebileceğim bir mouse yok şuan ama parolapara ile 1400 tl civarlarına çıkıp fp bir şey bulabilirsin
  • 0
    mouse nin normal versionun 2 stok var dı az önce 1400tl idi onu atmıştım aslında tükenmiş
  • 0
    https://wraithesports.com/products/vxe-r1-kablosuz-mouse internette vs öneriyorlar bi araştır istersen
Geri