0zeze isimli üyenin son içerikleri

1. 0

Yardım Redmi Buds 6 Play mı Qyc T13 Anc mi Hangisi Almalıyım

ba; başka seçenek yok hocam alıp geçebilirsin
  2. 0

Yardım Redmi Buds 6 Play mı Qyc T13 Anc mi Hangisi Almalıyım

bu fiyatlara çok bişey bulamassın ve çok fp de olmaz illa eksikleri olur redmi yi alıp geçebilirsin
  3. 0

Yardım Bilgisayarcıya Termal Macun Sürdürmek Ortalama Kaç TL Olmalı?

Çok basit bir iş binlerce videosu var bence kendin yapabilirsin bilgisayarcıya bilgisayarı emanet etmek bana pek doğru bir karar gibi gelmiyor
  4. 0

35 Bin TL Telefon Önerisi

honor 600
  5. 0

Yardım 20/30 Bin TL Telefon Önerisi

honor 600 alıp geçerdim ben
  6. 0

❌İndirim Bitti! Poco M8 Pro 5G 12/512 23.499tl

bu fiyatlara alınabilcek bir telefon mu
  7. 0

Redmi Note 15 Pro Nasıldır

Hocam karariniz ne yönde oldu
  8. 0

Redmi Note 14 Pro Alınır mı

Bütçe hic artmiyosa bu bütçelere giris seviyesi samsung alacagina 14pro almak dahà mantikli bence ömürlülük konusu kullanicidan kullaniciya değişir ve eskisi gibi bi telefon alayim 10 sene kullaniyim mantığı kalmadı devir değisti. Herhangi bir telefon alinca ilerleyen zamanda (+2- 4 yil) illaki...
  9. 0

Redmi Note 14 Pro Vs Redmi Note 15: Hangisi Alınır?

Samsung almayı tercih etmiyorum teşekkürler para biriktirip honor 600 alıp geçeceğim
  10. 0

15.000tl Ye Kadar Ekran Kartı Önerisi!

sabredip indirim bekleyin ve 9060xt alın diğer kartlara para verilmez
  11. 0

Yardım Ryzen 5500 Çok Isınıyor

iş işlemcinde bir problem olduğunu düşünüyorum aynı işlemciyi kullanıyorum uzun süre stok ifan ilede kullandım kule tipi ilede kullandam 65 derecelerin üstüne çıkmadım hiç bir zaman
  12. 0

Gamepower Fujin 1300tl Alınır mı?

bütçen kısıtlıysa bu fiyatlara alınabilcek iyi bir kulaklık arkdaşımla birlikte 4 5 sene kullandık hala sapa sağlam duruyor sadece benden dolayı bir sıkıntı olduğu için kullanmıyorum. bu fiyatlara Havit ve iem gibi kulaklılara para verilmez
  13. 0

Yardım Fc 26 Kasma Sorunu !

çözümü yok yeni ekran kartına geçtim düzeldi ekran kartın ile ilgili ve değiştirmediğni sürece çözemeyeceksin çok şey denediö
  14. 0

Bilgisayarımı Yenilemek İstiyorum Nereden Başlayabilirim

Konuda bahsetmemiş, cevaplarda bahsetmiş. Bu durumda bütçe çok düşükse işlemci alıp geçilebilir
  15. 0

İnternetten Monitör Alınır mı?

Herkes gibi sende internetten monitör alabilirsin. Dikkat etmen gerekenler satıcı ve monitörün markası,modeli araştırarak alman lazım.
Geri