1.Nesil Üye isimli üyenin son içerikleri

1. 1.Nesil Üye

Ekran kartları fiyatları

Uzun zaman sonra şöyle bi ekran kartları fiyatlarına bakayım dedim 1660 super ekran kartını 4000 lira civarında satıyor bütün satıcılar. Gerek ikinci el siteleri olsun gerekse zar zor bulunan stoktaki satıcılar olsun fiyatların bu denli artmasının sebebi nedir arkdaşlar
  2. 1.Nesil Üye

1660 super kaç fps alıyor

Fps değerlerinin akranlarıyla eşit olduğunu nasıl anlayabilirim oyun harici 1611942768 Ama videodaki adamla aynı ayarlarda ocsiz kartta fazla fps alıyor benden ben fpsi nasıl ölçebilirim oyun olmadan
  3. 1.Nesil Üye

1660 super kaç fps alıyor

Arkdaşlar benchmark testine sokuyorum sadece 8 gb ram var bende kartım 55 derecelerde ama 60 fps alıyor furmark testinde internette 100 fps alan var kartı olan varsa kaç fps aldığını söyleyebilir mi
  4. 1.Nesil Üye

Monitör Tavsiyesi ve Karşılaştırma

Şahsen ben de senin gibi uzun zamandır araştırma yapıyorum ama genelde yabancı sitelerde, reddit, teach guru, guru3d gibi 2020 best budget monitörü aoc 24g2u seçilmiş ama çok fazla ışık sızması dediğimiz back light bleeding sorunu varmış ve bildiğin gibi ips ekranlar mprt olduğu için aslında 6 7...
  5. 1.Nesil Üye

Çözüldü✓ Msi Gaming x 1660super ısınma

Kasanın hava akışı nasıl dostum
  6. 1.Nesil Üye

Çözüldü✓ Msi Gaming x 1660super ısınma

Merhaba arkdaşlar 1 ay önce bu kartı aldım. Oyun boşta 60 derecenin hep altında fanları bile dönmüyor ama pubg oynarken genelde 79 dereceleri falan görüyorum kasam phanteks p350x ama sadece 2 fan takabildim bütçemden dolayı egzoz fanım kaliteli diğeri stok fanı çok ta iyi değil açıkcası. 8gb Ram...
  7. 1.Nesil Üye

144hz 1ms Monitör Tavsiyesi

Bilgiler ve yardımın için çok teşekkür ederim, gece gece hakkını helal et umarım kazasız belasız kullanırsın. İyi eğlenceler
  8. 1.Nesil Üye

Ayakları üçgen olması mouse kullanırken çarpmaya neden oluyor mu? Ondan çok korkuyorum :) 1601079250 Ve dp kablo kalitesi o kadar önemli bir şey mi
  9. 1.Nesil Üye

24g2u hakkında detaylı bilgi almak isterim zamanınız varsa +/- olarak yazabilir misiniz? Cs, pubg, valorant, cod ağırlıklı fps oynuyorum rtx 2060 kartım var. G-sync desteği fslsn detaylı yazarsanız dinlemek isterim 1601078375 Hemen hemen Black Friday zamanı Black Friday içib beklemeye değer mi
  10. 1.Nesil Üye

Tahminen ne zaman?
  11. 1.Nesil Üye

Ghosting, sızma, ölü piksel gibi sorunlar ipsteki kadar fazla mı
  12. 1.Nesil Üye

TN dayanıklılık ve sorun yaratmama açısından baya iyi olur, va hakkında fikrim yok
  13. 1.Nesil Üye

Yerli markaları tercih etmiyorum ya konuda da belirtmiştim.
  14. 1.Nesil Üye

Aklımda benq xl2411p modeli ile asus tuf vg24vq modeli var bu konu hakkında düşünceleriniz nedir
  15. 1.Nesil Üye

Ghosting, ışık sızması, gtg olmayan 1ms bunlar düşündürüyor ips panelde film izleyen birisi değilim. Amacım oyun :D 1601077513 Ghosting, ışık sızması gibi problemleriniz var mı?
Geri