100les isimli üyenin son içerikleri

1. 100les

Bu Laptopta Hertz var mı ?

anladım abi
  2. 100les

Ekran kartı fanlarından 1 tanesi bazen duruyor sorunlu mu?

garantisi 2 yılıktı bunu alalı yaklaşık 3 yıl olcak 1600031009 dokunmadım bile
  3. 100les

tamam teşekkürler bende herhalde yazılımından ötürümü duruyor diye düşündüm ilk
  4. 100les

ayn duruyor dedigin fan bazen çalısıyor fakat duruyor yine
  5. 100les

evet ama bende sadece 1 i duyuor diyeri son sürat çalısmada
  6. 100les

olabilir ama bir çalısıyor bir duruyor mesela 1 dk çalısıyor sonra bi anda duruyo ve belli bi zaman sonra yine dönüyor
  7. 100les

merhaba, benim Gtx 1050 ti var ama ben normal PC de bişi açık değilken 2 fada çalışmıyor fakat ben Gta 5 açtığımda bir anda 1 fan çalışıyor fakat diğer fanım bir çalışıyor bir duruyor sizce neden olabilir ? fanda sorun mu var ?
  8. 100les

Ekran Kartı Fanı çalışmıyor ?

Durduğu zaman soğuk oluyor zaten bişi çalışmıyor oluyor ama Gta 5 girdiğimde yanıyor ben bu yüzden PC in dibinde vantilatör var zaten
  9. 100les

Nasıl düzelir biliyormusun ? 1599951508 Dönüyor biraz sonra duruyor belli birzaman yine sonra yine dönmeye başlıyor
  10. 100les

merhaba, benim Gtx 1050 ti var ama ben normal PC de bişi açık değilken 2 fada çalışmıyor fakat ben Gta 5 açtığımda bir anda 1 fan çalışıyor fakat diğer fanım bir çalışıyor bir duruyor sizce neden olabilir ? fanda sorun mu var ?
Geri