desteği kesilene kadar geçmene gerek yok bencede ama ben windows 11 daha çok seviyorum tasarım açısından ve şuanda en yeni olduğu için hatalar daha hızlı kapatılıyo
belki düzelir diye sıfırlamıştım ayarları gene düzelmedi donanım olarak hiç bişeyde değiştirmedim sarj makinasından şüpheleniyorum biraz ama zaten eski bi laptop oldugundan sarj makinesi bulup denemek biraz zor aslında sarj makinasınıda hiç değiştirmedim o olaya yakın bi tarihte
uzun süredir kullandığım eski bir laptopum var bataryası bitmiş sürekli şarjda kullanıyodum elime geçeli 3 4 yıldır kullanıyorum bu sene nvdia denetim masasına baktım ufakta olsa bi ekran kartı var ama hiç kullanılmıyo devre dışı gibi intel graphics kullanıyodu onu değiştirmeyi denedim...
ince hesaptan bir hazır sistem aldım windows 10 geldi bunu windows 11 proya yükseltme seçeneği vardı ayarlarda yükselttim bi kaçgün sonra windowsu etkinleştir yazısı geldi bende orjinal olmayan bir key aldım ama girerken sürekli hata verdi bende araştırdım en sonda cmd ye slmgr -dli komutunu...
Bütçem 2000tl belki 200 300 aşar logitech olması benim için önemli ama başka marka önerisi olan varsa onlarada bakabilirim g502 x ve g305 lightspeed e bakmıştım kararsız kaldım önerileriniz nedir
5k fiyatı çok iyi geliyo kulağa ama freesync ve gsnyc yok ghosting cok sıkıntı olurmu 7k gibi bi butceyede çıkamam qhd monitör için eğer ghosting sıkıntı olmicak diyosanız yada bu fiyat bandında altarnatifi varsa lütfen söyleyin
Arasında çok ufak fiyat farkı vardı o yüzden koymuştum
1721066000
Baya güzel sistemmiş gene bunuda listeme ekliyorum ama anakartın markasını ilk defa duydum sıkıntı olurmu
bütçenin neredeysi sınırı belki 28k olur belki olmaz sizce iyi mi? sıvı soğutmayı çıkartım ayrı bi şekilde mi almalıyım hava soğutma olmadığı için sıvı soğutma ekledim