Merhaba arkadaşlar iyi günler dilerim. 11/11/2024 19:30 tarihinde bir telegram kanalı tavsiyesi üzerine coin aldım. Binance uygulamasına giriş yaptım bütün paramla SOL aldım sonra onu web3 cüzdanına aktardım web3 den Dapps kısmından jupiter uygulamasına girip telegram kanalının önerdiği PCRK...
Öncelikle herkese merhaba,alttaki fotoğrafta benim soy ağacım bulunmakta bu sabah kafama yattı ve ufaktan araştırmaya başladım şu anki bilgiler 3 Romanya 1 Bulgaristan köyünde doğmuş atalarım bulunmakta Türkiye'ye ne zaman göç ettlklerini bilmiyorum ama ortalama çoğu 1940-1945 yıllarında vefat...
Bilgisayarımı 10 gün çalıştırmamıştım çalıştıktan sonra aşırı bir şekilde yavaşladığını fark ettim macunu değiştirdim hallettim sorunsuz açılıyo ama yine sorunu çözememiştim neyse pc ye format attım her şey 10/10 format attıktan sonra usb den taktığım klavye mouse çalışmıyor windows açıldıktan...
Pc ye format attım klavye ve mouse (usb) çalışmıyor biosta sorunsuz çalışıyorlar ama windows açılınca gidiyo ps2 girişli eski klavyem ile denediğimde ise onun çalıştığını gördüm usb haline nası döndürürüm
Bilgisayarı 10 gün açmadım 10. Günün sonunda açmayı denedim windows güncellemesi yaparken işlemci çok fazla ısınıp kapanıyordu. Termal macun yeniledim ve yeni bir fan aldım ısıyı birazda olsa düşürdüm ancak bilgisayarda inanılmaz derecede bir performans kaybı var 1080p de vidyo oynatırken bile...
Arkadaşlar kiminin hayali kiminin yan gözle bile bakmayacağı bir ekran kartı olsada benim uzun zamandır istediğim bir ekran kartıydı bugun aldım 2.el temiz denk geldi sorun fln çıkarsa adam iade fln da alıcağını söyledi ekran kartım yokken i5 650 nin grafik özelliğini kullanarak bilgisayarımı...