112Tilt isimli üyenin son içerikleri

1. 1

Valorant Kaynaklı Bilgisayar Donması

Dediğinizi yaptım fakat herhangi bir sonuç alamadım çok ilginç bir durum cidden.
  2. 1

Yarın deneyeceğim zaten ek bilgilendirme yaparım sonuç ne olursa olsun tekrardan teşekkürler.
  3. 1

En kısa zamanda deneyeceğim saat geç olduğu için şu an denemeyeceğim fakat tavsiyeniz için teşekkürler. Beni huzursuz eden sisteme böyle etki yaratması zaten valorantı eğlencesine arkadaşlarımla vakit geçirmek için oynuyorum daha çok CS odaklı bir oyuncuyum ben de sorunun vanguard kaynaklı...
  4. 1

Merhaba. Bilgisayarımı kapatırken, yeniden başlatırken veya oyun oynarken bilgisayarımda tamamen donmalar yaşıyordum ilk başta anlayamadım araştırdığım her türlü çözümü denedim fakat olmadı. Sonrasında bu kapanmama ve donma sorunlarının Valorant'a her girdiğimde olduğunun tespitini yaptım...
  5. 1

Bilgisayar Kapanmıyor

Kasa üzeriden bilgisayar kapanıyor ondan yana sorunum yok denedim çünkü sorunun windowsun kendisiyle alakalı olduğunu düşünüyorum. En kötü format atıp tekrar deneyeceğim ama format atmadan çözülebilirse daha iyi olur.
  6. 1

Bilgisayar Kapanmıyor

Merhaba. Bilgisayarımı Windows üzerinden kapadığımda sürekli 3 4 dk öylece kalıp sonra kendini resetliyor. Oturum açma ekranı geldiğinde oradan tekrar kapattığımda ise kapanıyor. İnternettede benim sorunumla alakalı herhangi bir çözüm bulamadım yardımcı olur musunuz? Windows 11 Pro kullanıyorum...
  7. 1

Yardım Monitörde görüntü şeritler halinde gidiyor

Eğer olur da bu sorunu tekrar yaşarsam dp kablosunu çıkarıp direkt hdmi takacağım ve OCCT'den ekran kartı testi yaptım hiçbir sorunla karşılaşmadım
  8. 1

bunu tespitini nasıl yapabilirim? 1742595372 Displayportdan da şüpheliyim çünkü ps ve laptopa bağlarken hdmi kullandım başka bir displayportum yok
  9. 1

Merhaba. 1. Fotoğrafta görmüş olduğunuz gibi görüntüm şu şekilde gidiyor fakat HDMI ile PS5 veya laptopuma bağlayıp geçiş yapınca düzeliyor ve ekranın ortasında kalan şeritler ise belli bir süre sonra kendiliğinden gidiyor. Sistemi yeni topladım her şeyi düzgün montajladım tüm driverlar güncel...
  10. 1

MSI x670e Carbon hala alınır mı?

Merhabalar. R7 9800X3D ve 5070 TI ekran kartına sahibim. Sizce bu anakartı almak mantıklı mı?
  11. 1

Öneri 2K sistem için 9900X mi yoksa 9700X mi?

Yeni bilgisayar topladığım için sadece işlemcim eksik onu da önümüzdeki aya kadar almayı düşünüyorum toplamışken en güncel bileşenlerden olsun istiyorum ondan dolayı bu iki işlemci ilgimi çekti.
  12. 1

Öneri 2K sistem için 9900X mi yoksa 9700X mi?

Merhaba. Başlıkta olduğu gibi sizce hangisi daha mantıklı olur. Genelde hikaye bazlı oyunlar oynuyorum fakat arkadaşlarımla beraber Valorant CS2 de oynuyorum. Render vs gibi işlerle uğraşmıyorum fakat Solid AutoCAD gibi programları profesyonel olarak kullanmasamda bu tarz programlarda...
  13. 1

MSI 5070 Ti Gaming Trio ve 9800x3D için sistem bileşeni önerisi

Önerileriniz ve bilgilendirmeleriniz için teşekkür ederim çok yardımcı oldu.
  14. 1

Ekstradan bilgisizliğimi mazur görerek bir sorum daha var bu anakart ile işlemciyi taktığımda direkt olarak açılacak değil mi çünkü bazı durumlarda ilk açılış için güncelleme vs atabilmek için eski nesil işlemci takılması gerekiyor sanırım açılabilmesi için halihazırda bu anakartlar zaten 9000...
  15. 1

Çok detaylı olarak bilmiyorum fakat genel olarak uyumsuzluk sorunları bios sorunları gibi sorunlar var diye gözüme birkaç yorum takıldı normalde dediğim gibi fiyatı ve sunduğu özellikler gayet yerinde ama ister istemez çekinmeme sebep oldu. İki işlemci arası bu kadar fazla fark olduğunu...
Geri