hocam şaka değildi bu arada.
bazen çok çalıştıktan sonra çalışma isteği azalır üstüne gitmek istemez ve biraz uzaklaşıp rahatlamak istersin.
o yüzden hep...
Öncelikle Sigara Ne alaka Daha kötü yapar bağımlı olur sonra derslerden iyice uzaklaşırsın
-alkol İç diyen arkadaş ne yaşıyor o ayrı bı kafa zaten Yani...
Selam Beyler Yılbaşında Arkadaşımla Sahilde Oturup Bira Felan İçecez Belki Şimdi Kontroller Sıkı Olur Diye Merak Ediyorum Oturken Polis Gelse Bizi Görse Ne...
Korsan Minecraft oynamak günah değildir. Şimdi bana soracaksınız, "Peki ya günah kimin? ". Bu sorunun cevabını hazırsanız açıklıyorum. Cevap: Günah bizde...
Bende aynı durumdaydım. THH kararına bile uymadılar. Hatta THH süresince comnet 90 gün olan savunma süresinin tamamını kullanarak süreci uzatmaya çalışıyor...
13 yaşında bebeyken format nasıl atılır diye sormuştum, noktalama işaretlerinden 22 yıl ip ban yedim, aynı cihazdan vpn ile felan denedim banın süresi 25 e...
Aha bende diyodum bugün bir sorun var kimse Technopat'a sallamadı, gün bitmeden geldi o konu artık rahat uyuyabilirim evet kardeşim technopat çok kötü...
Sa Cidden Aklıma geldi'de bizler niye eşit değiliz yani bize niye haksızlık yapılıyor neden kadınlar bizden daha iyi muamele görüyor bizde insan değil miyiz...