Elbette seçiminiz 4060 olmalı. 3060 ile 4060 arasında çok fark var. Fiyat farkına da değer. Seçiminiz Loq dan yana olmalı. 7435hs nin tek eksi yanı dahili...
Amaç oyunsa verdiğim paranın karşılığını performans olarak alayım diyorsan ikisinin arasında da kaldıysan kesinlikle Fullhd li Asus tercih etmelisin. Mobil...
Daha ucuz dediğiniz makine de 16 gb ram 512 gb ssd var. Diğerinde 32 gb ram 1 tb ssd var ve yeni nesil işlemci( yapay zeka farkı var ) elbette pahalı...
Bu tür makineler illa oyun için alınacak diye bir kaide yok elbette. Grafik işleri yapanlar Render Photoshop programları kullananlar Mühendislik Yazılım...
Güzel kardeşim adam hp ile acer ikileminde kalmış orda başka marka görebiliyor musun. tabii ki de mantıklı olan neyse onu önereceğim. Hp yerine fullhd lenovo...
27 yılımı verdim ben bu sektöre bu işlere. Bilgi sahibiysen illa kullanacaksın diye bir kaide yok. Kullanmadan da bilirsin neyin ne olduğunu yada ne...
Valhalla dediğin oyun 2020 de çıkmış bir oyun. Eski oyunlara baksanız aldanırsınız. 4070 Fullhd de bile yeni oyunlarda neredeyse Vram in tamamını kullanıyor...
Eski oyunlarla yapılan test videoları çok ta seni heveslendirmesin.Sen yeni çıkan yada çıkacak oyunlarda ne yapabiliyor 2k da 8 gb 4070 onlara bak. Para...
İlk konu açtığında da yazmıştım bu fiyata satamazsın sıfırları zaten 30k civarında diye. Sen ‘’tok satıcı ol 27 28 e sat diyenlere’’ pek kulak asma satılmaz...