Msi b650 gaming plus güncel bioslar ile 7200 mt/s destekliyor. İlk çıktığında 6000 destekli olabilir ancak güncellenen bioslarla 7200 desteği var şu an...
Aynı şeyleri bende senin için düşündüm ne tesadüf. Biraz ram ile ilgilenirsen qvl listesinde farklı bios süsrümleriyle stabil olmadıklarını ve bir çok...
Sistemini kur çalıştır. Expo yu aç dene. 6000 ile stabil olmaz ise bana özel mesaj at sana yardım edeceğim ram zamanlamaları için. Söylediğim gibi ram oc...
:) Bir yanlış yönlendirme yok. Bilgisayarda tek uğraşım Ram OC. İmzadaki sistemi incelersen kendim qvl listesinde olmayan rami özellikle alıp 6400 1:1 CL30...
Daha önce de söylediğim gibi. qvl listesine çok takılma. Ramin çalışacaktır expo profili ile. Expo ile sorun yaşarsan expo profilindeki zamanlamaları manuel...
Sorduğun soru ramin, anakartın qvl listesinde olup olmadığı ise aşağıdaki linkten kendin bakabilirisin raminin model koduna göre. Ancak qvl listesine çok...
Gelen servise elektrik vs bilgi vermene gerek yok. Durduk yere, birden bire çalışmıyor artık diyeceksin. Elektrik ile ilgili soru sorarsa bilgin olmadığını...
birisi düşük profil diğeri yüksek profil. düşük profil olan büyük hava soğutucular ile daha uyumlu oluyor. blade olan birkaç mm daha alçak yani yükseklik...