C

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• C
      Evet bende aynı, telefon çok iyi şu an içim rahatladı.
    • C
      coterine, S24 ultra hakkinda bilgi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      S26 serisine paramin yeteceğini düşünmüyorum kamera kullanırım ama çok odak noktam değil dediğim gibi bütçem 55k sizce s24u beni pişman eder mi?
    • C
      coterine, Telefon Önerileri kategorisinde S24 ultra hakkinda bilgi başlıklı bir konu açtı.
      Telefonu alma asamasindayim ama hala kafamı kurcalayan şeyler var işlemci perf,kumlanma sorunu,batarya, sivri ekran gibi ama s25 plusı beğenmedim kamera...
    • C
      coterine, Honor magic 7 pro hakkında bilgi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam peki kavisli ekran kırılmaz cam konusunda bir sıkıntı yaşadı mı ayrılıyor diyolar
    • C
      coterine, Honor magic 7 pro hakkında bilgi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam sağlamlık derken hiç yere dusurdunmu acaba bazı insanlar çok kolay kirilabildigini söylemiş ondan içime Utku düştü ve yuvarlak kamera seni rahatsız...
    • C
      coterine, Telefon Önerileri kategorisinde Honor magic 7 pro hakkında bilgi başlıklı bir konu açtı.
      Honor magic 7 pro almayı düşünüyorum ama sağlamlık olsun yazılım olsun tam bilmiyorum bu konu hakkında bilgi verirseniz çok mutlu olurum
    • C
      coterine, Honor telefon önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende çok beğendim ama Yan çerçevenin plastik olması İşlemcinin kısılmış olması Gibi farklar soğuttu telefondan
    • C
      coterine, Honor magic 7 pro nasıldır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim telefonda saolsun bir güncelleme geldi 6 ay önce arka kamera bulanık çekmeye başladı o sıkıntı olurmu acaba 0.6x de sıkıntı yok ama 1x. 2x bulanık çekiyor
    • C
      Hocam bana verdiği özellikler yeterli değil exynos işlemci bir kere kullandim bu yüzden pek sevmiyorum 1755837400 17 bin TL'ye değecek farklar nelerdir hocam
    • C
      S24 bataryası sıkıntı bir cihaz artı küçük 14 T pro da şuan 11 T kullanıyorum bidaha xaomi kullanacak kadar dusmiycem hocam bunu diyim sadece
    • C
      coterine, Telefon Önerileri kategorisinde Honor telefon önerisi başlıklı bir konu açtı.
      Arkadaşlar 37k bütçem vardı telefon araştırdım bu fiyata honor 400 pro yu uygun gördüm ama 13 k daha zorlayıp bir şekilde honor magic 7 proyu almalimiyim o...
    • C
      coterine, Honor magic 7 pro nasıldır? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam eskiyi yenile ile nasıl aldınız benim telefonum da xaomi 11T 256 GB versiyonu nasıl yapacağımı bilmiyorum ama
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri