Üstat RAM ve SSD krizi laptoplara da vuruyor yavaş yavaş, bu fiyatlar normal yani artık ki Game Garaj'ı beğeniyorum ben, çevremdeki birkaç kişi aldı memnunlar.
Inno3D 5070 Ti geldi. Kart baya minnak ama malzemesi kaliteli. Özellikle arka plakası metal ve oldukça kalın. Kart 3000 serisi Asus Tuf'ları andırıyor...
Vatan da peşin fiyata 6 taksit sistem satmaya başladı artık 9 taksitin de devasa bir önemi kalmadı, bunlar açıkça pahalı fiyatlar bence. GameGarajın reklam...
Vatan'ın yaptığı sistemler yanında bunlar ultra kazık. Bir de araya dandik parçalar sokuşturmuşlar, yersen 9 taksit :D Üstelik bir de HB kredi kartı...
Kasımda 77 bine 7800x3d + 5070 Ti lı kasayı axess e 12 var diye aldım burdan. Şunu söylemek istiyorum SAKIN ALMAYIN SAKIN!
Önceden birçok Palit marka...
Game Garaj ilan ettiği parçaları göndermeyebiliyor bazen, stok durumuna göre yolluyor. B650 anakart gelir ama Asus olmaz Gigabyte olur gibisinden.
Bazen...
ikiside 4000mah, ikiside 4k 30fps kamera desteğine sahip. hatta birbirlerinon özellikleri o kadar benzerki sadece görünüşü farklı gibi. belki ufak 1-2...
İlk çıktığında 70 80 bin lira fiyat çekiliyordu. Sonunda 50 bin altına düşmüş ve şimdi tercih edilebilir işte. Bataryayı sorun etmeyenler alabilir, gayet...
PSU da marka değil OEM önemli. 8000 TL verip NZXT alacağına, doğrudan üretici olan FSP'nin Hydro G Pro serisini veya CWT üretimi olan MSI MAG/MPG serilerini...