Biseyi etkilemez. Fabrika o lastik ebatlarını az yaksın ve daha ekonomik diye koyuyor.
Neredeyse her araclarda 2-3 ebat büyütüp küçülebiliyorsun lastikleri...
He öyleli. Rahmetli iyiymiş hocam. Dediğim gibi yol açıksa arkaları öne alıp arkaya elinde atıyorum yazlık varsa durumu iyi olan onuda takabilirsiniz. Ama...
Hava ne getirir bilinmez hocam ya. Bir bakarsınız 2 haftaya hiçbir şey kalmaz bir bakarsınız 1 1.5 ay devam eder. Yollarınız açık okuyor ve tuzlaniyorsa çok...
Diyarbakırda 2008 den beri ilk kez böyle kar yağdı ve normalde kar yağar 1-2 günde kalkardı bu yağdı buz oldu yerler,6. Gün bugün hafta sonunda sağanak kar...
Yani Diyarbakırda yaşıyorum şu aralar inanılmaz kar yağdı ön tekerlerim fena değildi kardan çıkayım derken 2-3 farklı sokakta yaktım lastikleri bildiğin...
Aslında bu aracın dolu paketinde Çelik jant var 14 inç ve üzerindeki lastik benim belirttiğim 185 lık o yüzden olur dedim bu dolu paket jantı
1767720078...
Dostlar şimdi araba 2010 symbol ön lastikler kabak oldu değişecez ama ön lastikleri normal 175 yerine 185 yapmak istiyoruz bunun üzerine bir sürü konu var...