Benim gibi sorunu yaşayanlar için yazıyorum günlerdir uğraştım en sonunda çözebildim, donanım hızlandırmasını kapadım kaliteyi ultraya çektim ekstrem yapmadım, ışın izlemeyi kapattım fh5 de ışın izleme sonradan entegre edildiğinden düzgün çalışmıyor, ve amd chipset driver kurulu değilmiş , amd...
Şu şekilde yapıp tekrar başlattım ama 1 dk içerisinde yine 3 4 defa falan anlık donmalar oluyor fps bir anda düşüyor
1783782219
mesela 185 lerden bir anda 130 lara düşüyor
gky de daha fazla anlık donma oluyor malesef
1783781186
evet 145 lerde falan gezerken anlık bi watt düşüyor ama bunu sadece fh5 de yapıyor başka oyunda görmedim böyle bir şey
1783781339
gkg dediğiniz oyundaki GKY ise açıyorum ama sonuç değişmiyor
Adrenaline ayar yapmadım çünkü cs falan oynarkende o ayar geçerli olduğundan cs de ekran kartı bütün gücünde kullanmaya çalışıyor. O yüzden kalite ayarlarını oyun içlerinden yapıyorum. Oyuna özel ayar var ama onu beceremedim yapıyorum ama olmuyordu bende böyle kullanıyorum.
Cyberpunk rdr2 gibi oyunlarda ramim sadece yüzde 75 lerde kullanılıyor ram dan dolayımı bilmiyorum ama fh5 ekstrem ayarlarda ram 86 ya dayanıyor. Koskoca cyberpunk rdr de bile bu kadar kullanmıyor fh5 i yeni aldım ve oynanmıyor, oynarken 5 saniyede bir yarım saniyeliğine ekran donuyor sonra...
Bana full siyah kutu geldi kurdum baya sağlam ama tek sıkıntı monitörü açı olarak yukarı aşşağı eğerken böyle sanki poşet gibi bir ses çıkıyor belki monitördendir ama ürün kaliteli.