Aracın markasından çok durumu önemli. Vuruk sa, ne zaman üzeceğini bilemezsin. Yerli markaların parçası her yerde bulunur. Anadolu'nun küçük şehirlerinde...
2016 2017 14.4D corollalar performansı dışında sorunsuz sayılabilirler yalıtım dışında konforu gayet yerinde olan bir araç çok yokuşlu yollarda az da olsa...
Belirttiğim fiyat aralığında sanayide işim olmıyacak ansızın yolda bırakmıyacak yakıtımı alıp rutin bakımlarımı yapıp kullanabileceğim bir araç öneriniz...
Bu kartın soğutma performansı ventus ve gaming triodan iyi, vanguard ve suprimden kötü duruyor. Kartta Vapor Chamber var. Ventus ve gaming trioda yok...
5090 için 9800x3D veya üstünü alın beyler. 4K'da bile darboğaz olabiliyor. Manyak güçlü 7700X ile besleyemiyorum bazı oyunlarda. Sistem ucuz olsun diye...
Aynı mantıkta düşünerek 5090 a yatırım yapmış olduk ve bu mantık piyasanın en az %15-20 altına olmuş oldu çünkü sarı sitede dahi doğru düzgün 120 ye ilan...
5070 ti alacagıma 9070xt alırım. daha üst model almak ıstıyorum sıcaklık degerlerı sorun yaratmıyormus . umarım eksık rop sorunu yasamam
1755689515
fazla...