Elimde Thermalright Phantom Spirit 120 SE kule tipi modeli var siyah oldugu icin beyaz bir sivi sogutucu almak istedim islemcim ryzen 5 7500f var suan...
iyi aksamlar gamesatis uzerinden bir hesap buldum ve cocuga yazdim ve cocuk bana hesap baglarinin 3 gun sonra kalkacagini beklememiz gerektigini ama benim...
5090 zaten kullanıcılar için değil workstation gibi sistemler için çıkmış bir kart e bir de stok sorunu olunca fiyat iyice uçuyor. 4k gaming için 9070xt ve...
Hem kurdan hem de stok sorunlarından dolayı şu anda birçok kişinin 200.000 TL gibi bütçeler ile ekran kartı satın aldığını görüyorum. İsteyen parasını...
oyun amacli kullanacaksaniz ve kasa ici havalandirmaniz duzgunse problem olmamasi gerek hocam. b650m-k ile 7800x3d kullanan arkadasim var, phanteks xt pro...
Asus prime b850m-k anakartı aldım şu an ryzen 5 7600 işlemcim var ileride ryzen 7 7800x3d ye yükselticem ekran kartım asus dual rtx 5070 ama bu anakart bu...
Merhabalar Aklımda merak ettiğim ekran kartlarından biri olan Nvidia rtx 3060 ti 8gb ve rx 6750 xt 12gb var işlemcim r5 3600 işlemci olarak bütçem buna...
sonra diyoruz işte millet niye dükkanlardan görerek alıp kazıklanıyor internet çağı falan işte tam olarak bu yüzden adamın muhatabı var bunu elden satan...
Geçmiş olsun , 1 alana 1 bedava kampanyaları malesef böyle olabiliyor. Aynısı 1 ayakkabıya 1 bedava olan durumlarda da var, başkasının geri verdiği ürünü o...