arkdaşlar bütçem 12-20 arası ancak ufak bir esneme olur sizce en önemlisi depolama 512gb düşünüyorum sizce bunlara ek olarak ne alabilirim en mantıklı olan...
Iphone 16 pro Yd kullanıyorum.Bir ay içerisinde 18 pro ve max telefonlar tanıtılacak. Şu an 17 pro 120k applenin resmi sitesinde ama hepsiburada vd. 106k ya...
merhaba iphone 15 plus 128gb beyaz köşelerinde hafif çizik var tr faturalı garantisi az kalmış cihaza 46bin tl istiyorlar sizce alınır mı? Herhangi bir...
çok sıfır takıntım yok ve aslına bakarsanız bu kadar büyük telefonları çok sevmiyorum ama biraz da mecbur büyük telefona geçmem gerekiyor. 2.el veya yurt...
tasarım olarak s24 ultradan sonrası çok hoşuma gitmiyor s24 ultra için ne düşünürsünüz? vivoyu araştıracağım teşekkürler.
s24den önce iphone 15 kullandım 4...
Merhabalar şu an s24 kullanıyorum genel olarak çok memnunum ama pil olarak üzüyor günde 2 kere şarja takıyorum. boyut olarak ideal ama daha iyi pilli bir...
Arkadaşlar merhaba 6 senedir poco x3 pro kullanıyorum ilk iPhone'um olcak önerileriniz nedir alışık olduğum ifin120 hz istiyorum o yüzden de düz modeller...