Ben küçük klavye düşmanıyım aga o yüzden bir şey diyemem o klavyeye. ama büyük klavyede brahma güzel. red switchli pinli mekanik 1500 1600 Tl falan zaten...
Arada kalınacak bir taraf yok aslında. Makro multimedya vs istemiyorsan eğer aryamanı alabilirsin. Ama benim tercihim k586 olur. Firma ülkeden çekildi keşke...
15 20 bandında önerebileceğin varsa daha iyi büyük anakart olsun. yada şunu almanı tavsiye ederim diyebileceğin bir kart onada zorlamaya çalışırım hoşuma...
Aynen, yeni ekran kartlarının nvidia için 2. karta desteği yok diye biliyorum oraya ses kartı vs takabilirsin ama 3 ssd portu çok yeterli. Şimdiden hayırlı...
Sizce tek tek toplamak mı mantıklı yoksa hazır sistem almak mı? Genel olarak sistemde ekrean kartları avrupaya kıyasla pahalı oluyor, diğerlerinde pek fark...
Kafa gitti hocam benim şimdi anladım :D 2. Bir ekran kartına veya kart takılmaz ise bir problem olmaz. Eğer o yuvayı kullanırsak mecbur 2 ssd kullancağız...
3 ssd aynı anda çalışır ama PCIe2 çalışmaz. Söyle anlatayım m2_3 yuvasına ssd taktığın zaman görseldeki bölüm devreden çıkar. Görselde hangi bağlantı...