Hocam orantısız olan kısımlarını söyleyin bana. Gidip hazır sistem almasını patlak parçalar almasını bende biliyorum. Tutup ATX anakart yazmısken micro...
Güzel kardeşim sende dalkavuklak yapıp burda boş adam TŞK liği yapmak yerine. Topla sistemini at değerlendiririm bende. Tutup ATX anakart atmışken mini atx...
Çıkart Hocam Başlıkta Daha iyi önerebilen varsa yardım beklediğimi söyledim. Ama tutupta az önceki 2 3 kişi gibi ondan anlamıyon sundan anlamyıon diyen...
Tamam sen göster 5 yaşındaki çocuğa poposuyla gülsün. Sen mi karar veriyorsun işten anlayıp anlamadığımızı ? Görmediğin tanımadığın kişiler hakkında yorum...
Sizlerden istediğim sadece hocam Anakartı ben MSI seçtim. Asrock veya Gigabyte ın daha iyidir kullanmışsınızdır tecrübelerinizi istedim. ATX anakart...
Bekliyorum hocam. Sebepleriyle beraber olursa iyi olur. Anakart kesinlikle atx veya E ATX olacak. PSU 1200 den aşağı olmayacak. İleriye dönük. işlmecide...
öylemi getir sana custom sıvı soğutma montajıda yapayım. Yüksekten bana küçük ego. Burada bilgi paylaşımı yapmak beceriksizlik anlamına gelmiyor. Çok bilmiş