Ben de 2k'da 40 fps alıyorum oyunda genel bir optimizasyon sıkıntısı var özellikle 2k'da.
1728976212
Oranlara MSİ Afterburner üzerinden bakıyorsanız...
Şahsen hiç işe yaradığını görmedim hocam tabii tercih meselesi. Belkide dışarıdan ve resmi olmayan kaynaklardan çok az dosta indiriyorum o yüzden de olabilir.
Olmaz olur mu hocam, oyun fps testlerine bakabilirsiniz ortalama 10fps fark(60-70 fps alınan oyunda ki bu oldukça iyi bir değer), 10-15 derece sıcaklık...
Birbirine uygun sayılabilecek bir işlemci ve ekran kartı, Cod Warzone gibi işlemciyi zorlayan oyunlar haricinde pek darboğaz yaşamazsın, yaşasan dahi bu...
Hayır hocam oyun dahi oynarsınız zaten ekran kartınız işlemcinizi çok zorlayamaz. Zorlayacak bir ekran kartı bile olsa iyi durumda bir stok fan ile 5600...
Real madrid içerisinde çok fazla yıldız futbolcu barındırıyor bu sene ve çakışma söz konusu. Futbolcular bencil hareket ediyor Angelotti tazminat peşinde...
Snapdragon versiyonu daha stabil ve düşük güç tüketimine sahip, ayrıyetten amoled ekranlı bir cihaz için 4500 çokta düşük sayılmaz(Karanlık tema ve siyah...