180hz peek isimli üyenin son içerikleri

1. 180hz peek

Arabayla Kaza Yaptım Babama Söylemedim

Reis anneme anlatmıştım geldiğimde o da babama ben vurdum demiş kendisini söylemiş yani babam da haliyle inanmamış bende açıkladım olayı tek tek bir dahakine daha dikkatli ol dedi öyle sinirlenmedi yani 1780406800 O akan su da silecek suyuymuş onu kontrol ettik babamla
  2. 180hz peek

anlatamıyorum reis adamlara ya bomboş yolda kim önüme atlayacak insan bile yoktu o saatte ticari aracın önüme atlamayacağını bilsem 140 la devam edicem zaten o yolda olacağı varmış olmuş ne diyelim
  3. 180hz peek

Nvidia Yer Paylaşımından Siyah Ekran Hatası

valorant oynarken son 3 dakikayı yakalamıştım onu izlemek için alt z yaptım ordan videoyu açınca video tam ekran oluyor simsiyah bir şekilde video oynamıyor öyle kalıyor çıkamıyorum da bu nasıl düzelir
  4. 180hz peek

Kardeşim bilip bilmeden konuşuyosun gelmişsin acımıyorum diyosun diyorum ki dümdüz yolda basıyorum saat gece zaten kimseye bir zarar vermeyeceğim belli ilçeler arası yol yani şehiriçinde basmıyorum merak etme
  5. 180hz peek

Boş yolda ölürsem kendim ölürüm kardeşim sanane
  6. 180hz peek

Dün gece bunları yazarken arkadaşlarım vefat etmiş motor kazasından çöp kamyonuna çarparak dediğiniz gibi motorcu arkadaşlarım haklı ama vefat ettikten sonra kim haklı olursa olsun önemini yitiriyor Allah rahmet eylesin
  7. 180hz peek

Evet reis biz hani arkadaşla yine iyi atlattık daha kötü şeyler olabilirdi neyse olacağı varmış olmuş yapacak bişey yok babamdan da gizleyemeyeceğim için ne olursa olsun artık
  8. 180hz peek

Bu ne biçim üslup reis? Basılacak yeri biliyoruz basılmayacak yeri biliyoruz birilerinin hayatını riske attığımız falan yok dümdüz bomboş yol gördüm bastım çocuk değiliz burda saçma saçma araba kullanıcak.
  9. 180hz peek

Ya reis sağ şeritte ticari araç vardı onun plakasının alt tsrafında demi vardı zaten dümdüz girmedim frene basınca abs devreye girdi araba yan vurdu 1779493855 Yok reis dümdüz girmedim abs devreye girince araba yanladı zaten ticarinin demirine vurdum 1779493981 Yol zaten dolu olunca basmıyorum...
  10. 180hz peek

Beyler dün gece 23.00 civarında oldu olay arkadaşımla fifa oynamaya gittik dönerken ben sol şeritte gidiyorum 140 la sağ şeritteki ticari bir anda sinyal verip önüme kırıyor sellektör falan atıyorum arabayı 80 km hıza kadar düşürüp adama arkadan vuruyorum arkadasımla bana bir şey olmadı ama...
  11. 180hz peek

Valorant Aimim Bozuldu

Plat 2 reis
  12. 180hz peek

Valorant Aimim Bozuldu

Spora gittim kaslarım hamlandı böyle açamadım o günden beri çok kötü oynuyorum
  13. 180hz peek

Valorant Aimim Bozuldu

Ya mouseyi değiştirmiştim ama yeni mouseyle iyi oynuyodum bi anda kötü oldu aim
  14. 180hz peek

Valorant Aimim Bozuldu

Beyler 1-2 hafta öncesinde çok iyi oynuyorum hani basit vuruş kaçırmıyordum şuan önümdeki adamı zor vuruyorum yani adam silahı çekene kadar ateş ediyorum vuramıyorum en sonda beni vuruyor mouse hakimiyetimi kaybettim nasıl eski halime dönerim?
  15. 180hz peek

Sevdiğim bi insana ailemin karışması doğru mu?

Ya kız da gel diyo bende gelicem falan dedim haziranda işte kızı kaç aydır oyalıyorum
Geri