180hz peek isimli üyenin son içerikleri

1. 180hz peek

Lufiandan aldığım montun kürkü sökülür mü?

Evet gerçekten parasının 1 kuruşunu dahi hak ediyor çok kaliteli montları 1769079505 Yağmurlu havada bişey olur mu peki hocam
  2. 180hz peek

Lufiandan aldığım montun kürkü sökülür mü?

Lufian’dan jeam olan kürklü şişme mont aldım aklıma bi soru takıldı bunun kürkü motorla giderken kürklerin tüyü dökülür mü ya da normal bir durumda dökülür mü?
  3. 180hz peek

Sevgilim neden böyle yapıyor?

kendi seçimi kanka ayrılmak gibi bir niyetim de yok diyor ama görücez
  4. 180hz peek

Sanal kanka oyundan tanıstık
  5. 180hz peek

Ya çocukla aralarında bişey yok çocuk buna abla diyor zaten yazdığı mesajları falan gördüm de çocukla birlikte olup benimle dalga geçmeleri koydu bana
  6. 180hz peek

Ya ne biliyim ayrılmayı çok düşündüm ama nasıl desem kızı bırakamıyorum çok garip bi his ayrılmak istemiyorum yani
  7. 180hz peek

Ya kanka bundan öncesi de var sadece 5 aylık sevgiliyiz ve çokta güzel ilerliyoduk
  8. 180hz peek

5 ay reis o yüzden çabalıyorum yani çokta güzel ilerliyoduk 1768935958 Ne desem etkili olur sizce
  9. 180hz peek

Arkadaşlar kızı 2-3 gündür anlamaya çalışıyorum saatlerce dil döküyorum tamam dikkat ederim diyor ama yine aynı bu kız biriyle tanıstı cocuk 2011 li kardeşim gibi görüyorum falan diyor yani bizden 4 yaş küçük cocuk bende dedim ki bu cocuk bizim ilişkimize zarar veriyor ama anlamıyor benimle oyun...
  10. 180hz peek

6 bin tl rekabetçi oyunlar için monitör önerisi

6 bine çıkabilirim en fazla üstünde bi monitör atmazsanız sevinirim.
  11. 180hz peek

Sizce ben mi farklıyım?

Harbiden hocam kıza doğru düzgün davranıyorum ben sana yazma demiyosam yazma demiyorumdur yazmanı istiyorumdur diyo engeli bastım direkt 1764414000 Aynen öyle bu yaşta o işe sevgililik denmez bence arkadaşlık gibi bişey
  12. 180hz peek

Sizce ben mi farklıyım?

Arkadaşlar merhaba 17 yaşındayım öyle canım sıkıldığı için açtım konuyu hayatta benim hiç sevgilim olmadı şu zamana kadar yani tipten mi dicem o kadar kötü bi tipimde yok ortalama gibiyim yani dışarıdaki çiftlere bakıyorum hepsi tas kafa traşlar parlak yelekler bide kendime bakıyorum burda...
  13. 180hz peek

Üniversite e-kayıttan sonra yapılacak başka bişey var mı?

Evet reis eyvallah
  14. 180hz peek

Üniversite e-kayıttan sonra yapılacak başka bişey var mı?

Arkadaşlar e-devletten kayıt oldum üniversiteye bana 2025-yks yerleştirme elektronik kayıt belgesi gönderildi kayıt olmuş oluyor muyum? Başka bişey yapmama gerek var mı?
  15. 180hz peek

Keratokonusten dolayı göz kayması nasıl geçer?

Merhabalar ben keratokonus hastalıgından dolayı lazer ameliyatı olmustum bilenler varsa zaten hastalıgın bi tedavisi yok. Ameliyat sadece ilerlemesini durduruyor ameliyatı yaklaşık 2 yıl önce oldum ve 1 yıl sonrasında ameliyatlı gözüm hafiften kaymaya başladı doktora sordugumda ise “görmeyen göz...
Geri