Reis anneme anlatmıştım geldiğimde o da babama ben vurdum demiş kendisini söylemiş yani babam da haliyle inanmamış bende açıkladım olayı tek tek bir dahakine daha dikkatli ol dedi öyle sinirlenmedi yani
1780406800
O akan su da silecek suyuymuş onu kontrol ettik babamla
anlatamıyorum reis adamlara ya bomboş yolda kim önüme atlayacak insan bile yoktu o saatte ticari aracın önüme atlamayacağını bilsem 140 la devam edicem zaten o yolda olacağı varmış olmuş ne diyelim
valorant oynarken son 3 dakikayı yakalamıştım onu izlemek için alt z yaptım ordan videoyu açınca video tam ekran oluyor simsiyah bir şekilde video oynamıyor öyle kalıyor çıkamıyorum da bu nasıl düzelir
Kardeşim bilip bilmeden konuşuyosun gelmişsin acımıyorum diyosun diyorum ki dümdüz yolda basıyorum saat gece zaten kimseye bir zarar vermeyeceğim belli ilçeler arası yol yani şehiriçinde basmıyorum merak etme
Dün gece bunları yazarken arkadaşlarım vefat etmiş motor kazasından çöp kamyonuna çarparak dediğiniz gibi motorcu arkadaşlarım haklı ama vefat ettikten sonra kim haklı olursa olsun önemini yitiriyor Allah rahmet eylesin
Evet reis biz hani arkadaşla yine iyi atlattık daha kötü şeyler olabilirdi neyse olacağı varmış olmuş yapacak bişey yok babamdan da gizleyemeyeceğim için ne olursa olsun artık
Bu ne biçim üslup reis? Basılacak yeri biliyoruz basılmayacak yeri biliyoruz birilerinin hayatını riske attığımız falan yok dümdüz bomboş yol gördüm bastım çocuk değiliz burda saçma saçma araba kullanıcak.
Ya reis sağ şeritte ticari araç vardı onun plakasının alt tsrafında demi vardı zaten dümdüz girmedim frene basınca abs devreye girdi araba yan vurdu
1779493855
Yok reis dümdüz girmedim abs devreye girince araba yanladı zaten ticarinin demirine vurdum
1779493981
Yol zaten dolu olunca basmıyorum...
Beyler dün gece 23.00 civarında oldu olay arkadaşımla fifa oynamaya gittik dönerken ben sol şeritte gidiyorum 140 la sağ şeritteki ticari bir anda sinyal verip önüme kırıyor sellektör falan atıyorum arabayı 80 km hıza kadar düşürüp adama arkadan vuruyorum arkadasımla bana bir şey olmadı ama...
Beyler 1-2 hafta öncesinde çok iyi oynuyorum hani basit vuruş kaçırmıyordum şuan önümdeki adamı zor vuruyorum yani adam silahı çekene kadar ateş ediyorum vuramıyorum en sonda beni vuruyor mouse hakimiyetimi kaybettim nasıl eski halime dönerim?