Evet başlarda beni de rahatsız etti kısık seste de bası yüksekti. Sonra android uygulamasından ses ayarlarına girdim. orada film, oyun, stüdyo, müzik ve...
firma tabii ki çok yönlülüğü vurgulayacak. Bunu zaten yapması lazım. Ben bu hoparlör pcde kullanılamaz demiyorum. Pcde kullanırsın usb ile veya 3.5mm radyo...
Firma onu nasıl tanımlıyor ve tanıtıyorsa öyle oluyor. Yakın dinleme hoparlörlerindeki mühendislik ile bookshelf vb. diğer hoparlörlerdeki mühendislik farklı.
https://www.edifierturkiye.com/edifier-r20bt-kablolu-bilgisayar-hoparloru en dip bu
9k'ya bunun tam olarak bir altı edifier m60 var. Teknobiyotik sitesinde...
Doğru. Milyonlarca tl satış oldu dün. 1 milyon tl havale olsa bile iyi faizi var. Siparişimi iptal edip aynı gün iade edildiği sürece bir şikayetim yok...
Kesinlikle kullanılır evet daha kompakt mr5'e göre. Usb bağlantısını takıp kullanacaksınız. Fiyat zaten çok iyi. Hoparlör ile araya biraz mesafe açarak...
Hocam ben de mr3 kullanıyorum kaliteli dac ile birlikte. Bu m90 özelinde bu model masaüstü yakın dinleme için değil de televizyonun yanına arc'tan bağlayıp...
Analog giriş varsa harici Dac ile kullanır kullanmasına da aşırı gereksiz bir harcama olur. Ben m60 kullandım bi süre, pc de type-c üzerinden performansı...