Kardeş ben işin içindeyim kesinlikle ödemeyeceğin bir kredi çekme derim. Yok varlık yönetime devredilir onu öderim falan diyenlere de kulak asma, doğrudur...
Eski araba sevdanızı anlıyorum ama kenarda bir araba parası daha yoksa bulaşmayın böyle şeylere, alın modelli bir clio binin. İlerde maddi olarak gücünüz...
Ben amazondan 2500 e almıştım bir ay önce. Şuan kalkmış gözüküyor ama illaki gelir. Geçen 2600 TL' ydi. Parasını hak eden bir klavye bence, switch olarak...
200 bin liraya bence çok fazla düşünmemek lazım. Sadece aldığın arabadan hariç kenara bir 50bin koyarsan iyi olur. O paralara aldığın arabada her an her şey...
Herkese Merhaba. Ben her yıl 40 gün Türkiye turuna çıkıyorum. Bu turda günde 30 dk vlog tarzı videolar ve gördüğüm güzel manzaraları çekebileceğim bir...
Sen bilgili bir abiye benziyorsun. Gift switch in tekli satılanını bulamadım. Bir site 45 li olarak satıyor. Bildiğin 2-3 tane yedek alabileceğim bir yer...
https://www.amazon.com.tr/dp/B0D5J36VTG/ref=twister_B0D5HZMQ6T?_encoding=UTF8&th=1
Amazonda stok var. Amazon bence en güvenilir yer
1728994738
Bastığını...
Ben ajazz 820 pro kullanıyorum. Bence parasını sonuna kadar hakeden bir klavye, aldığıma hiç pişman değilim. Numpad in olmaması ve türkçe olmaması sorun...
Şuan bilgisayarım da 2 adet aşağıda yazılı ramları kullanıyorum. 32 GB ye çıkartmak istiyorum. Yanlarına ekleyebileceğim ram önerilerinizi bekliyorum...