6 yıllık 9900k ve 4080s ile 4k çözünürlükte dlss ya da dlss olmadanda ultrada halen daha hikayeli oyunlar ve Pubg de 120 fps üstü rahat görebiliyorum...
bir buçuk - 2 sene önce ingilteren repel şemsiye dağıtmıştı amazon 2 sini 571 liraya aldık taş gibi çıktı 85 mph+ rüzgarda test edilmiş vs diye bilseydim...
Gainward Phoenix 4080s kullanıyorum 2 senedir bu kartlar buz gibidir full yükte 4k de 74 üstüne çıkmadı coilwhine de olmadı ihtiyacı olan varsa kaçırmasın
Herkese selamlar, aynı oda içerisinde bir duvarda LNB bağlantısı var ancak Tvyi karşı duvara koymak istiyoruz yaklaşık 13 mt kablo kanalı çekmemiz ya da...
Herkese selamlar, aynı oda içerisinde bir duvarda(görselde ki gibi) LNB bağlantısı var ancak Tvyi karşı duvara koymak istiyoruz yaklaşık 13 mt kablo kanalı...
Yarın bi vatan bilgisayara uğrayacağım uygun bir sistem gelir mi diye bakıcam iyi bir sistem bulamazsam ordan inşallah incehesaptan sistemi alacağım. Fiyat...
Ramleri 32 yapmanız güzel olmuş 6000mhz cl30 - cl32 değerleri am5 sistemlerde çok stabil ve aldığınız monitörünüz 2k ise 5060ti 16gb ve daha uygun gen4 bir...