rehberi okudum sana bir kaç soru sorcam müsaitsen kararsız kaldım. bu modellerden birini alcam. sistemim 5070. cs oynuyorum genel olarak. ama tasarım da yapıyorum. hangisini alayım...
2 BİN DAHA VERİR AOC 25G4SXU 24.5 ALIRIM. AYARLAMALARINI VS. YAPTIM EVİMDE 3 ADET MONİTÖR VAR. LENOVO 4. OLACAKTI. EVİMDE VA PANEL OLAN ASUS 165HZ İLE RENK KALİTESİ NEREDEYSE AYNI BU LENOVO MODELİNİN. sRGB değeri %99 olarak verilmiş hiç inandırıcı değil. Aoc modelinin sRGB değeri %115. Eğer bir...
ben bu lenovo monitörü aldım renkleri evimde kullandığım aoc24g2spu 165hz monitörün yanına bile yanaşamaz. üründe Allahtan ölü piksel ve ışık hüzmeleri vardı iade ettim direk. renkleri çok soluk. eğer aoc panel olarak aynı kalitede üretime devam ediyorsa bende aoc alcam
ben bu lenovo monitörü aldım renkleri evimde kullandığım aoc24g2spu 165hz monitörün yanına bile yanaşamaz. üründe Allahtan ölü piksel ve ışık hüzmeleri vardı iade ettim direk. renkleri çok soluk. eğer aoc panel olarak aynı kalitede üretime devam ediyorsa bende aoc alcam
gerçekten annemlere aldık bu ürünü mükemmel temizlik yapıyor. Bir klasik süpürge kadar süpürüyor. Ancak tabi annem yinede haftalık detaylı temizlik yapıyor. çünkü robotun giremediği yerler var.
elmacıktan en son anakart aldım anakartın pinleri zarar görmüş geldi ama ürünü iade ettiğimde kullanıcı kaynaklı olduğu söylendi asus servisine göndermişler asus servisi demiş kullanıcı hatası diye ne yazıkki bozuk anakart elimde kaldı ekstra ücret ödeyip bozuk gelen anakartı yaptırıp kullancam