• beiz
      beiz, Çözüldü✓ 1tb yada 2tb M2 SSD önerisi lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ben geçenlerde Kingston NV3 1TB aldım bayağı memnunum, benim anakartım düşük kaldığı için 6000mb yerine 3000mb falan alıyorum şu an ama ona rağmen gayet...
    • beiz
      Ben bu linki bulamamıştım hocam. Özelleştirme ekranı olan sipariş ekranını gördüm sadece o da özelliştirince 10500 civarına geliyordu. 7999₺'ye de gördüm...
    • beiz
      beiz, Yardım 10000₺'ye Hawk Future alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/ Bu linkten aldıgında 8.500tl şu an ve fiyatı epey iyi. Zaten kol pedi ve visco ped bence çok...
    • beiz
      beiz, Yardım 10000₺'ye Hawk Future alınır mı ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      10000TL gibi bir bütçen varsa Hawk yerine Zio marka koltuk al hem mekaniği, hem de kalite ve konfor olarak Hawk'tan daha iyi. Koltuk kısmı falan kesinlikle...
    • beiz
      Öncelikle satıcı değilim. Ama satan istediği fiyata satar. Bu fiyatlara ses çıkarana 1 aydır aklın nerdeydi? Sen neden almadın derler.
    • beiz
      beiz, Grafik çizim tableti önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İkinci el olarak hangi markadan alacaksın? Yani alacağın tablette kalemin olması şart bazıları kalemsiz satıyor ona dikkat et. Onun haricinde de kalemin...
    • beiz
      Biz kurutma makinesini kullanıyoruz bu markanın ve senelerdir bir sorun bile çıkarmadı, bayağı da memnunuz. Hem diğer markalara göre daha fp ürünü hem de...
    • beiz
      beiz, PTTAvm güvenilir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Benim aldığım ürün minik bir şeydi o yüzden sorun yaşamadım ama satıcıdan satıcıya değişen durum olabilir bahsettiğiniz. Yine de satıcının mağaza puanını ve...
    • beiz
      beiz, PTTAvm güvenilir mi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet, ben elektronik cihaz almamıştım ama güvenilir. Hiçbir aksilik/sorun yaşamadan ulaşmıştı aldığım ürün.
    • beiz
      beiz, Grafik çizim tableti önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ders çalışmak için kullanacağın tablet ile grafik çizim tableti farklı eğer demeye çalıştığını yanlış anlamadıysam. Çizim tableti için Wacom Intuos...
    • beiz
      ben 20 liraya sülaleyi kaydettim. tüh
    • beiz
      vay anasını babamı 50 lira için kaydettirmiştim
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular