Ben geçenlerde Kingston NV3 1TB aldım bayağı memnunum, benim anakartım düşük kaldığı için 6000mb yerine 3000mb falan alıyorum şu an ama ona rağmen gayet...
Ben bu linki bulamamıştım hocam. Özelleştirme ekranı olan sipariş ekranını gördüm sadece o da özelliştirince 10500 civarına geliyordu. 7999₺'ye de gördüm...
https://ziogaming.com/urun/fabric-jet-black-standart-kol/
Bu linkten aldıgında 8.500tl şu an ve fiyatı epey iyi. Zaten kol pedi ve visco ped bence çok...
10000TL gibi bir bütçen varsa Hawk yerine Zio marka koltuk al hem mekaniği, hem de kalite ve konfor olarak Hawk'tan daha iyi. Koltuk kısmı falan kesinlikle...
İkinci el olarak hangi markadan alacaksın? Yani alacağın tablette kalemin olması şart bazıları kalemsiz satıyor ona dikkat et. Onun haricinde de kalemin...
Biz kurutma makinesini kullanıyoruz bu markanın ve senelerdir bir sorun bile çıkarmadı, bayağı da memnunuz. Hem diğer markalara göre daha fp ürünü hem de...
Benim aldığım ürün minik bir şeydi o yüzden sorun yaşamadım ama satıcıdan satıcıya değişen durum olabilir bahsettiğiniz. Yine de satıcının mağaza puanını ve...