Sakin olun hocam sizi yargılamadım. Yazdığınıza biraz ekleme yaptım sadece. Siz de haklısınız hocam milletimizin şu anki genel sorunu saygı. Ne inanç ne siyaset ne de öbür düşüncelerde saygılı insan çok az. Dizel kullanan benzinli kullananı, benzinli kullanan LPG kullananı yargılıyor, hor...
Niçin öyle olur ki?
Ben sıkıntılı dönemlerimde hep Allah'ın bana yardım edeceğini düşünürüm, sabrederim, bana hep destek olan biri olduğunu hatırlarım. Tabi hiçbir kaynak oturup hep Allah'tan beklemeni söylemez hatta bu davranışı kınanır. Önce fiili dua sonra dini dua gelir benim hayatımda. Her...
Çünkü aileler çocuklarına Allah sevgisini yeterince açıklamıyor. İbadetlerden daha önce getirilen aktiviteler bile var. İnternette okudum; bir çocuk namaz kılmak istiyormuş, ailesi engel olmuş ders çalıştırma sebebiyle. Tabi tek aile değil, çevrenin de etkisi çok. Zaten çevrede doğru dürüst...
Disk yöneticisinde Bitlocker'ı devre dışı bırakmak için ayar var. Olmuyor dersen belleğin birine Ubunutu yazdır, onun disk yönetimi uygulamasıyla diski pırıl pırıl yaparsın.
Malesef fiyatı sabit kalan elektronik ürün yok. XBOX 360 da bakabilirsin hem çoğu halihazırda kırıktır. FİFA 21 bilmem ama GTA V oynarsın. Bu arada bu konsolda namıdiyar "red ring" arızası var rehberlere bakmadan alma.
Sahibinden'de 2. el ISS çıkması modemler var, arayüzlerini bir incele köprü modu varsa işini görür fakat DNS falan değişmez haberin olsun.
Bende ZTE H3600p var fiyatı tuzlu olabilir o sebeple eskiden kullandığım ZTE H298a V9.0 modemi önereyim eğer V1.0'ını bulursan yazılımını kırıp DNS falan...