0 bakarsanız A17, A26 babana hayli hayli yeter. Bütçe kısıtlıysa A06 ve A07'nin de babana rahatlıkla, kasmadan 3-4 sene yeteceğini düşünüyorum. Bu arada yazılım desteği ve kullanım ömrü sebebiyle babana kesinlikle Samsung dışında telefon almamanı öneririm.
Yazılım dillerine, program geliştirmeye mesafeliyim. Bilgisayarıma 2-3 ayda bir format atar farklı işletim sistemleri denerim. Debian, Arch, Redhat ve tabii ki Windows tabanlı sistemler kullandım; henüz FreeBSD kullanacak durumda olmadığımı fark ettim. Kısacası işletim sistemleri kurmayı...
Ben işletim sistemlerine oldukça fazla ilgi duyuyorum hocam. Planım YBS okumak elbette. Maaşı süründürmeyecek, yükselme imkanı verecek bir meslek önerir misiniz?
Dosyaları sırayla yapay zekaya ver ve en sonunda çok kez format atmış olduğunu belirt. WİFİ kartı, RAM, VRAM'i ilgilendiren tatminkar cevaplar veriyor ve yazılımsal bir kaç çözüm önerisi de var.
AdGuard DNS çok eskiden YouTube reklamlarını engellerdi fakat uzun bir süredir böyle bir şey yapmıyor. Eğer dediğiniz şeyi başarabilirseniz ben de yapmayı çok isterim fakat AdGuard DNS ile bu gemi yürümez. Ancak mobil için NewPipe, tarayıcı için birincil olarak Ublock origin ikincil olarak...
Etkisi olacağını düşünmüyorum. Bilgisayarın portu ne kadar hızlıysa ancak o kadar hızlı olur.
Hocam doğru anlatmış. SSD'nin kutusundan hem TYPE-C hem de USB-A uçlu kablolar çıkıyormuş diye gördüm. Type-C ve mavi portu test etmenizi öneririm.
Sakin olun hocam sizi yargılamadım. Yazdığınıza biraz ekleme yaptım sadece. Siz de haklısınız hocam milletimizin şu anki genel sorunu saygı. Ne inanç ne siyaset ne de öbür düşüncelerde saygılı insan çok az. Dizel kullanan benzinli kullananı, benzinli kullanan LPG kullananı yargılıyor, hor...
Niçin öyle olur ki?
Ben sıkıntılı dönemlerimde hep Allah'ın bana yardım edeceğini düşünürüm, sabrederim, bana hep destek olan biri olduğunu hatırlarım. Tabi hiçbir kaynak oturup hep Allah'tan beklemeni söylemez hatta bu davranışı kınanır. Önce fiili dua sonra dini dua gelir benim hayatımda. Her...
Çünkü aileler çocuklarına Allah sevgisini yeterince açıklamıyor. İbadetlerden daha önce getirilen aktiviteler bile var. İnternette okudum; bir çocuk namaz kılmak istiyormuş, ailesi engel olmuş ders çalıştırma sebebiyle. Tabi tek aile değil, çevrenin de etkisi çok. Zaten çevrede doğru dürüst...
Disk yöneticisinde Bitlocker'ı devre dışı bırakmak için ayar var. Olmuyor dersen belleğin birine Ubunutu yazdır, onun disk yönetimi uygulamasıyla diski pırıl pırıl yaparsın.