Kasa ve psu konusunda benim tercihim fsp oluyor. Ama sen çok dip kasa psular haricinde aklına yatan 80+ bronze sertifikalı kasaları tercih edebilirsin. MSI...
İşlemci ısınan bir işlemci ama çok fazla ısındığını düşünmüyorum özelleştirme seçeneklerindeki deepcool markayı tercih edebilirsin soğutur.
Ekran kartına...
Öncelikle anakarttan başlamalısın. Ben genel olarak b serisi öneriyorum marka olarak da asus en iyisidir. Biostar pro serisini de alabilrisin fakat son...
Kasa olarak itopyadaki +950 ye bitfenix veriyor ayrıca ne kadar kötü de olsa kule tipi sogutucusu var ve 1k ucuz . Emin misiniz buna göre avantajı olmadığına.
Aslında PC hocasının ddr5 intel sistemi de mantıklı gibi en azından saf güç 12 gb intel kart riske girilir mi bilmem . Ama intel istemeyenler için amd...
Önemli olan burda bütçen ne kadar dostum . Anakart giriş seviye a serisi b ye geçsen 2k fark var işlemci desen çok tutulan bi model değil en azından 7500f e...
Zaten 2-3 fiyat avantajı vardı bunların . Şimdi tek tek akakçeden toplasak bunlardan ucuza geliyo . Sistemlerin haricinde tek tek parçalar da 1k zam...
Kendim topluyorum 37k orda özelleştiriyorum 38.500 bu nasıl bir ayarsızlık :)
Gaming gen pc hocasının tüm sistemlerine 3k koydu inanılmaz ya. 33k ya cıkan...