1940 isimli üyenin son içerikleri

1. 1

Sıvı soğutma hortumları üstte mi yoksa altta mı olmalı?

Tamam pompanın neden hava alınca bozulduğunu anladım ama neden hortumların aşşağıda olduğu durumda pompa ya zarar gelmez ? 1752342759 az önce "önde ise hortumlar altta olmalı" dediniz ???
  2. 1

Neye dayanarak neden? 1752342457 Tam olarak neden hava kabarcıkları pompaya ulaşmamalı onu biliyorum ama hortumlar aşşağıda kalırsa gene ulaşmaz mı hava kabarcıkları pompaya (öne takarsam diye konuşuyorum)
  3. 1

Merhaba Arctic Liquid Freezer 2 360 ARGB sıvı soğutma aldım, şu anki kasam üstte 240mm önde 360mm radyatör desteğine sahip. Üste takmak daha iyi olduğu için kasamı satışa çıkardım. Kasa satılana kadar şu anki kasamda öne takmayı planlıyorum. Öne takarken doğru yapmak için radyatörün hortumları...
  4. 1

Sıvı Soğutma Üste mi yoksa Öne mi takılmalı

İçerdeki hava 70 derece ısınmaz ama işlemci sıcaklıkları 5-6 derece daha sıcak olur diye duymuştum
  5. 1

Not: Eğer sıvı soğutucu pompası radyatörden daha düşükte kalıyorsa (yani pompa kasanın en altında kalmıyorsa), bu durumda hava kabarcıkları pompayı yormaz. Ancak pompa üstte kalıyorsa ve radyatör altta ise, hava pompanın içinde toplanabilir, bu da gürültü ve erken pompa arızasına neden...
  6. 1

Selamlar, İşlemcim i7-14700F, ekran kartı RTX 4060, ve sıvı soğutma olarak 360mm’lik güçlü bir model almayı düşünüyorum (DeepCool LS720, Thermalright Frozen Edge 360 gibi). Kasam şimdilik sadece ön tarafa 360mm radyatör desteği veriyor (PowerBoost PB-P3385B), ama gerekirse yeni kasa da...
  7. 1

Sıvı Soğutma mı Kule tipi mi ?

saol yardımın için
  8. 1

o zaman sıvı soğutma şart
  9. 1

fark ne kadar olur ki sence yada dereceler 15 derce falan farkedecekse değer gibi ama tam kestiremiyorum
  10. 1

Değişir ama 3500 lere kadar çıkabilirim 1748535404 Performans olarak fark olur mu dereceler çok fark eder mi ?
  11. 1

Hiç uzatmadan direk konuya girecem i7 14700f işlemcim var msi PRO Z790-s wifi anakartım var bu anakart sayesinde pl 1/2 wat ını 253W a kadar çıkarabiliyorum sizce çıkarttığım senaryoda ve çıkartmadığım senaryoda hangi soğutma türü daha iyi olur. Ve çıkartma gerekli mi anladığım kadarıyla bi...
  12. 1

İnternette %99 Anonimlik Mümkün mü?

donanım kimliklerini kapatmak için zaten sanal makine kuruyorum sanal makine ile mac adresi vs değiştirilebilyor tarayıcı parmak izi dersenizde qubes os + tor kullanayım diyorum ?
  13. 1

Bence 1 tane VM kuracağım için yeterli olur i7 14700f 16gb ram
  14. 1

log tutuyor o sistemlerin çoğu ama gene de mantıklı geldi bi iyice araştırırım
  15. 1

Windows u bu işin içine katmak mantıklı değil çok fazla telemetri topluyor çoğu kapatılsa bile tamamen kapatmak zor . 1748162420 meraktan soruyorum
Geri